Hur Mät Big Block Length Intake Runner

lika viktigt som intag runner längd, är det något underligt att fler människor inte vet hur det egentligen är mätt. Medan pat svaret kan tyckas vara "det är så länge det är," den verkliga frågan är "hur länge är det och då är det så länge?" Ett intag löpare kommer vanligtvis kurvan lite när man går in i motorn, och när det blir där den möter topplocket i en vinkel. Detta innebär avståndsmätningen på toppen av löparen kan vara annorlunda än den på botten. Så var man mäter den längden har stor roll att spela i den slutliga siffran. Saker du behöver
längd snöre eller garn
pannkakasirap
vass sax
Märkpenna Flighter Long, tunn mejsel
Måttband
Visa fler instruktioner

1

Skär en längd av snöre eller garn till ca 36 inches lång. Häll lite av varm pannkaka sirap i en burk eller kaffekopp och släppa garnet i det. Rör snöret runt tills den är helt mättad, dra sedan ut den, klämmer ena änden försiktigt mellan fingrarna och dra snöret genom att vrida ur överflödigt sockerlag. Coil strängen upp på en tallrik och ställ den i kylskåpet i några minuter för att svalna.
2

Dra i snöret ut när det är bra och klibbig. Du behöver ett lim för att hålla strängen på plats mot insidan av löpare, och du kan tvätta alla sirapen rest ut med varmt vatten istället för att använda en mer vanlig lim och lösningsmedel som inte kan få allt det ut . Addera 3

droppe på slutet av strängen i ditt intag löpare, sticker det till nedre våningen i löparen. Nå in med slutet av en lång skruvmejsel (en metall kött spett eller gammal svetstråd också fungerar bra för denna uppgift), och skjut försiktigt snöret runt inuti löparen tills den följer de döda-center-mitten av löpare som en söm i en byxa ben. Hämta slät, rak och dödläget. Det är därför du var tvungen att få strängen klibbiga, eftersom en torr sträng inte skulle ha kunnat exakt följa konturen av löpare.
4

Nå en filtspets märkpenna ner i plenum (centrala avdelningen) av ditt intag, och tryck spetsen på höger där basen av löpare väggar stannar i plenum. Rita ett annat märke på den andra änden av strängen precis där löparen dead-slutar vid cylinderhuvudet monteringsflänsen. Se till att du mättar själva strängen och inte bara färg sirapen. Dra försiktigt ut linan och sträcka ut den spänd på ditt skrivbord. Mät det från en referens märke till den andra.
5

Vänd grenröret och upprepa proceduren med den inre tak löpare, rikta in strängen rakt och släta i mitten. Den kortaste mätningen är där din löpare effektivt stoppar, det är din löpare längd. Upprepa med alla fyra löparna på en bank, eftersom de kan alla vara olika längder.
6

Rengör ditt intag ut med varmt vatten, diskmedel och en diskmedel borste eller en svamp på en stick. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96674.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.