Lägga till förstärkare till Sound Factory Premium System

Mest premium ljudsystem kommer att ha möjlighet att ansluta till en förstärkare (AMP). Allt du behöver är två kablar för att ansluta en förstärkare till stereon. Factory premium ljudsystem är färdigkopplad, det är en anledning till att de räknas som premium ljudsystem. De två trådar som du behöver är ljudkablarna och fjärr bly. Fjärrkontrollen bly slås förstärkaren på och av med stereo och ljudkablarna överföra ljud från receivern till högtalarna. Saker du behöver
Audio kabelsaxar
Wire
Högtalarkabel
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Tillträde baksidan av stereon mottagare. Om stereon är i ett fordon, ta bort instrumentpanelen för att få tillträde. Om stereon är i ditt hem, dra mottagaren runt för att komma till baksidan av det. Anslut ljudkablarna till baksidan av mottagaren
2

och styra kabeln till förstärkaren. Mät och kapa en bit av högtalarkabeln i den längd som behövs för att nå från mottagaren till förstärkaren.
3

Strip båda ändarna på högtalarkablarna för att exponera tråden under gummibeläggning hjälp de kabelskalaren. Skala av kabeln till ca 1/4 av en tum från varje ände. Sätt i ena änden av kabeln till förstärkaren anslutningen märkt "Lead". Anslut den andra änden av kabeln till "Lead"-anslutning på baksidan av stereon.
4

Anslut nätsladden till strömanslutningen på förstärkaren. Skala ändarna på nätsladden. Sätt ena änden i kontakten på förstärkaren. Guide den motsatta änden av sladden till den positiva utgången på batteriet. Anslut strömsladden till batteriet enligt instruktionerna för det specifika amp.
5

tillbaka stereon i sitt ursprungliga läge och slå på strömmen. Gör justeringar på ljudet och njut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84627.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.