2007 Nissan Altima Exhaust Tips

Nissan Altima har etablerat sig som en av Nissans mest populära och varaktiga modeller . Den 2007 Altima är en medelstor bil utrustad med en 3,5 - liters , V - 6 motor . En hybrid version av Altima infördes i slutet av 2007 . Ett relativt billigt sätt att förbättra utseendet och ljudet av din Altima -aktien avgassystem är att lägga avgaser tips . Ett antal stilar finns tillgängliga för att passa 2007 Nissan Altima . LED Exhaust Tips

Några avgassystem tips som passar för 2007 Nissan Altima har LED- lampor runt den yttre omkretsen av spetsen . Lamporna finns i en vanlig röd färg och några har etsat grafik i krom . För att fungera korrekt , LED - upplysta avgassystem tips kräver installation till både avgasröret och en 12 - volts strömkälla .
Dual Exhaust Tips

dubbelt avgassystem tips för 2007 Nissan Altima är konstruerade i ett " Y " form . En ände ansluts till fordonets avgasrör , och spetsen expanderar till två sida -vid-sida avgasrör . Diametern på de dubbla tips kommer att variera , beroende på märke, och kan vara så stor som 3,5 inches per uttag .
Ovala och runda Exhaust Tips
< p> Ovala och runda avgassystem tips är allmänt tillgängliga i en hög polish kromfinish . Några tips har rullat kanter , vilket innebär att metallen rullas under, skapa en mjuk kant vid öppningen av slutrör . Andra avgassystem tips erbjuda rak konstruktion med en skarpare kant vid öppningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85541.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.