Hur Wire en Sunpro Varvräknare

Sunpro är ett företag som säljer eftermarknaden mätdon för gataracers, klassiska bilar eller vanliga förare. Sunpro gör voltmetrar, olja tryckmätare, vatten temperaturmätare, amperemetrar, bränslemätare nivå och takometrar. En varvräknare visar motorvarv per minut så att föraren kan avstå från hastighetsöverträdelse motorn. En varvräknare är också användbart för att hålla motorn på topp drift RPM. För en Sunpro varvräknare att fungera som avsett, måste den kopplas till din bil ordentligt. Saker du behöver Sida 2 ringkabelskor
Tänger
Borr satt
Borrmaskin
Sandpapper
stjärnskruvmejsel
Auto Elektrotestare Sida 2 tråd kranar
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

driva en ring terminal på änden av den svarta kabeln från varvräknaren. Placera käftarna på en tång över basen av terminalen och pressa handtagen för att säkra terminalen till tråden. Borra ett hål en storlek mindre än fästskruven (medföljer varvräknare) som kommer att användas för att fästa klämman i en metalldel på fordonets kaross eller chassi under instrumentpanelen. Kontrollera att komponenter eller ledningar bakom den valda platsen för hålet kommer inte att skadas vid borrning. Rengör färgen bort av området runt hålet med en bit sandpapper. Placera ringen terminalen över hålet, sedan vrider i fästskruven med en stjärnskruvmejsel.
2

Vrid bilens tändning. Anslut klämman i slutet av tråden från en automatisk krets testare till en metalldel under instrumentpanelen. Fukt i isoleringen av fordonets kablage under instrumentbrädan med testarens sonden att hitta en tråd som aktiveras när nyckeln är på. Vrid nyckeln off, kontrollera sedan tråden igen med testaren att säkerställa att det inte finns någon ström i tråden.
3

Placera "heta" tråd konstaterats ovan i ett spår av en tråd knacka. Placera den röda kabeln från varvräknaren i det andra spåret, stäng sedan den övre delen av kranen över trådarna tills den låses på plats. Kläm kranen tillsammans med en tång för att säkra kranen till ledningarna.
4

Lokalisera kabeln på baksidan av instrumentpanelen som används för instrumentpanelen ljus dimmer. Slå på strålkastare omkopplaren och använd krets tester att hitta denna tråd, om det behövs. Använd en tråd peka och anslut denna kabel till den vita kabeln från varvräknaren.
5

Kör den gröna ledningen från varvräknare genom en befintlig ledningsdragning hål i brandväggen. Öppna huven och hitta slutet av den gröna ledningen, sedan fortsätta att dra i vajern genom hålet. Anslut en ring terminal till slutet av den gröna ledningen. Ta bort låsmuttern från den negativa sidan av tändspolen med en skiftnyckel. Placera ringen terminalen över den negativa terminalen på spolen, sedan tillbaka muttern och dra åt den. Fäst kabeln med buntband vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95947.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.