Gör-det-själv Herculiner

Installera Herculiner är ett bra sätt att bevara bilens integritet. Herculiner används ofta på flak av pickup lastbilar och baljor av jeepar. Denna uppgradering rockar metallen på fordonet med en gummi epoxi som härdar till ett skal. De kemikalier i Herculiner kan bränna och orsaka irritation, så vidta lämpliga försiktighetsåtgärder och säkerhetsåtgärder. Saker du behöver
Herculiner kit
Handskar
Broom
Maskeringstejp
fint slippapper
Respirator
Visa fler instruktioner
1

Öppna lådan av Herculiner kit. Dra ut allt innehåll för att se vad som ingår. Herculiner gör flera olika kit, vissa som kräver ytterligare material för att förbereda installationen.
2

Sätt på arbetshandskar och rensa skräp från ytan där du kommer att tillämpa Herculiner. En kvast eller Shop Vac räcker. Addera 3

Tape av alla de områden du kommer inte måla. Använd målartejp och skapa en linje att måla inuti. Vissa Herculiner kit är avsedda att användas med en pistol och kompressor och dessa kit kräver mer förberedelser. Helt täcka allt du tänker inte måla.
4

Rough upp metallytan med den medföljande skurnylon innan Herculiner. Du kan också använda fint sandpapper på 400 till 1000 korn för att förbereda ytan. Den Herculiner kommer binda till den exponerade metallen så du måste ta bort klarlack.
5

Sätt på en respirator. Herculiner innehåller kemikalier som kan orsaka hälsoproblem om du inte vidta lämpliga försiktighetsåtgärder.
6

måla ytan av fordonet med den medföljande rullen. Måla långsamt, som täcker alla ytor, hörn, sprickor och fogar. Börja mot fordonets front och arbeta bakåt.
7

Låt Herculiner torka en till fyra timmar. När Herculiner är inte klibbig vid beröring, stryk en andra gång på samma sätt.
8

Ta bort tejpen direkt efter andra strykningen. Om tejpen fastnar på fordonet, använd en rakkniv för att klippa sömmen och ta bort tejpen. Använd inte det målade området i 12 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87018.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.