Så för att behålla din Tint bilfönster

eftermarknaden Färgtoning för din bil har många fördelar, och underhålla bilens fönster färgton är faktiskt ganska lätt. Vet vilka produkter och material är säkra att använda på bilens fönster färgton och du kommer att hålla det ser så bra som det gjorde den dagen den installerades. Instruktioner
1

Räkna med att de första 3 till 5 dagar efter din färgton är installerad, beroende på väderförhållanden, kan dina fönster verkar vara lite disigt. Detta är inte ett tecken på ett problem, men är en normal del av torkningsprocessen.
2

Rengör insidan av er windows, som är där tonen är installerad, med en speciell gjord fönsterputsmedel för fönster färgton. Du kan köpa detta genom återförsäljare som installerat bilens fönster toning.
3

Blanda ihop en 50/50 lösning för att rengöra din nyans bilfönstret som består kommersiellt tillgänglig fönsterputs och vatten . Vanligt vatten kan också visa sig vara ett effektivt rengöringsmedel, eftersom laminatet själv gör fönstret lättare att hålla ren.
4

Använd en mjuk trasa för att torka dina fönster rena för att säkerställa att du inte repar nyans.
5

Håll utsidan av ditt fönster rengöring med någon form av glas renare du önskar. Eftersom Färgtoning installeras på insidan av glaset, det är det enda område som kräver särskild behandling.
6

Var försiktig när unbuckling dig säkerhetsbältet att den inte slår fönstret som det dras in, vilket skulle kunna lämna en skråma. Samma sak gäller för att använda extra försiktig när du laddar din bil som du inte tillåter något att gnida mot färgtonen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94873.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.