Hur man installerar ett dubbelt avgassystem på en Audi TT

Audi TT kommer med ett lager dubbelt avgassystem som är begränsad på grund av designen och materialet den är gjord av. Det finns eftermarknaden dubbla avgassystem du kan installera på din Audi TT själv med hjälp av några grundläggande auto verktyg. Saker du behöver
Auto jack och står
Big platt skruvmejsel skiftnyckel
Socket (3/8 tum eller 1/2 tum) katalog 17 millimeter socket
13 millimeter socket
Förlängning bar
WD-40
13 millimeter skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Spray bultarna som håller klämmorna tillsammans på avgaserna med WD-40 till lossa dem så att de lätt bort senare.
2

Parkera bilen på bakre läktaren och lägga den i "Park." Låt din motor och avgassystem svalna helt. Det kan ta så länge som 20 minuter. Pop huven och koppla bort den negativa kabeln från batteriet.
3

Lossa de två skruvarna på klämman som håller avgassystemet med hjälp av en hylsnyckel med en 17 millimeters uttag fastsättning. Öppna klämmorna så de lossas.
4

Använd en stor platt skruvmejsel för att bända genomföringen bort från centrum hängare i avgaserna. Efteråt, bifoga en 13 millimeters uttag till hylsnyckel och skruva isär de två fästena som håller ljuddämparen på plats. När fästena har låste upp, kommer vikten av avgassystemet vara ansluten till en hängare fortfarande.
5

Vrid ljuddämparen något fram och tillbaka för att kontrollera att kompressionen kopplingen är löst. Du kan behöva lossa klämmorna mer om röret inte är i rörelse. Om röret är fortfarande fast, kan du trycka på den med en hammare på klämman området för att flytta det löst.
6

Använd en stor platt skruvmejsel för att ta bort den sista hangar som håller avgaserna systemet. Förbered dig på att hålla avgaserna medan du styr den ner ur bilen. Kontrollera att avgassystemet inte vilar på katalysatorn, eller det kan bli skadad.
7

bockas krokarna av avgassystemet om det behövs för att stödja avgaserna i utskärningar i stötfångaren.
8

Ta stock parentes utanför aktiemarknaden avgaser. Placera det dubbla avgassystemet på plats där den gamla avgaserna var, sedan åter fästa komprimering koppel. Sätt tillbaka den bakre hängare att hålla ljuddämparen på plats.
9

åter fästa konsolerna, dra sedan åt bultarna för att fästa dubbelt avgassystem på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86608.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.