Så här ansöker Base Coat & Clear Coat Paint

En ny baslack och klarlack kan göra din bil ser ut och känns som den är helt ny. En baslack kan du ändra bilens färg och en klarlack kommer att skydda den när du polera det. En proffsig jobb kan öka andrahandsvärdet på bilen. Saker du behöver
Orbital Sander
Medium sandpapper
Fine sandpapper
Primer
sprutpistol
Base coat paint
Klarlack måla förening
Polering

Visa fler instruktioner
1

Slipa ytan av bilen med en planslip eller medelstora sandpapper. Efter den första slipning, använd fint sandpapper och ta bort ojämnheter för hand.
2

Täck fönstren och de delar av bilen som du inte vill måla med plastfolie och maskeringstejp.

3

Fyll sprutpistol med primer, och tillämpa den på det område som du vill måla. Låt det torka. Rengör pistolen och fyll den med baslack färgen. Applicera färgen baslack jämnt till hela kroppen av bilen, hålla pistolen 6 inches bort och använda mjuka rörelser för att måla.
4

Applicera ytterligare ett lager av färg efter det första har torkat. Kontrollera för områden där färgen är tunn, och respray vid behov. Vänta tills färgen torka helt innan du fortsätter.
5

Sand basen pälsen lätt med medium sandpapper. Fyll sprutpistol med klarlack färg och täcker hela ytan av bilen. Vänta en timme för pälsen att torka, och spraya ett andra skikt. Låt det torka. Kontrollera om brister och sand ner dem.
6

Polera bilen med ett polermedel. Använd små cirkelrörelser för att polera ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86187.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.