Hur man tar bort Body Lift

Om du har köpt ett fordon med en kropp hiss, kan du ta bort det själv. Body hissar använder nylondistanser att lyfta kroppen av fordonet. Dessa nylondistanser installeras mellan ramen och kroppen av fordonet. Höjden Skillnaden ökar tyngdpunkt, vilket gör fordonet mer benägna att rollovers. Ett högre fordon är svårare att komma in och avsluta. Du kommer att behöva köpa nya bultar för kroppen fästen för att fästa kroppen på ramen. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
hydraulisk domkraft
träbit
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Leta kroppen montera bultarna från under bilen. Varje fordon kommer att skilja sig i antalet och placeringen av bultarna kroppsunderrede. Kroppen mount kommer fästa kroppen vid ramen.
2

Ta bort varje bult med en spärr och uttag.
3

Placera en domkraft i mitten av fordonet. Placera en träbit mellan chefen för domkraft och kroppen av fordonet för att skingra trycket. Lyft bilen med domkraften tillräckligt hög för att undanröja de nylondistanser kroppen lift.
4

Sänk kroppen på rambalkarna.
5

Mät höjden på kroppen lyfta distanser med ett måttband och subtrahera den längden från skruvarna du tidigare tagit bort. Med kroppen lift distanser bort du kommer att behöva köpa kortare bultar för att kompensera för bristen på nylondistanser. Till exempel, om du hade en 1-tums spacer behöver du byta bultar som är 1 tum kortare. Dessa bultar kan köpas på en järnaffär.
6

Montera bultarna genom ramen och in i kroppen av fordonet. Dra åt varje bult med ett Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84872.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.