1988 Honda Civic Camber Kit Installation

När man bygger en 1988 Honda Civic som en egen bil, är ett problem som du har negativ camber på fjädring. Det är när de toppar av hjulen lutar in mot mitten av bilen, vilket orsakar ojämnt däckslitage. Detta är särskilt allvarlig i den bakre upphängningen, vilket kan göra att bilen genombränning däck på en regelbunden basis. För att åtgärda problemet måste du installera ett camber kit, vilket gör att du kan justera camber. Saker du behöver
stoppklossar
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
skruvnyckel som
Camber kit
Visa fler instruktioner
1

sätta stoppklossar runt framhjulen i Civic. Lyft den bakre delen av bilen med domkraft och sätta pallbockar under chassit. Ta bort de bakre hjulen med däck järn och flytta dem från området.
2

sitta framför bakvagnen. Lokalisera den övre länken förbinder den bakre armen på suspensionen till den vertikala sidan av fendern väl. Ta bort denna länk med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
3

Lägg ut camber kit på marken. Justera dem båda till ungefär samma längd med hjälp av en skiftnyckel. Installera camber kit i stället för den övre länken på bakvagnen med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag och en skiftnyckel.
4

Installera de bakre hjulen med däck järn. Plocka Civic utanför pallbockar med domkraft. Avlägsna domkraften och sedan sänka Civic på marken med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87017.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.