Hur man gör en skoter går snabbare

Har du någonsin sett någon race med på en skoter och undrade hur de kunde göra en så liten bil att nå så höga hastigheter? Chanserna är goda att de förmodligen har gjort lite arbete på sina motorer eller lagt till en efter-system på marknaden avgaser. Det enda sättet att verkligen öka hastigheten på din skoter är att öka luftflödet, kraften i motorn och att skära ner på vindmotstånd. Läs vidare för att lära sig hur man gör en skoter gå fortare. Saker du behöver
Ny
avgassystem Större motor
Octane Booster Review Vindruta
Visa fler instruktioner
1

byta ut det vanliga avgassystemet eller lager-system som kom med din skoter för en av de fler versioner aerodynamiskt ljud. Dessa avgassystem är tillgängliga från de flesta skoter utbud och bildelar butiker som en efter marknaden tillsats. Det kommer att öka mängden av luftflödet och även göra bränslet mer effektivt, vilket kommer att få din scooter kör fortare.
2

Köp en större motor från Granger hemsida och ändra din motorstorlek. De flesta skotrar har en mindre motor som lätt kan bytas ut till en större storlek. Uppenbarligen hastigheten på din scooter beror på motorns storlek, med en större motor nå högre hastigheter. Om du har en större motor, kan du slå högre hastigheter. Addera 3

Fråga på ditt lokala Biltema om oktan booster och köpa några om de har den tillgänglig. Ämnet fungerar direkt med bränslet i din motor, vilket gör scootern har mer hästkrafter direkt ur porten. När du använder en oktan booster eller ett bränsle med oktantal öka förmågor, kommer du att märka direkt att du slår snabbare hastigheter.
4

Installera en vindruta på din skoter att klippa ner på vindmotstånd om din scooter inte är utrustade med en. Det tar bara några minuter att lägga vindrutan enligt anvisningarna som följer med det, men du kommer att märka en ökning av hastigheten omedelbart. Skotrar ofta blir långsammare när de möter motstånd från vind, men en vindruta kommer att eliminera detta problem.
5

Ta gammaldags synsätt och ta din skoter nedförsbacke. Även om det låter lite roligt, kommer detta faktiskt göra din skoter nå höga hastigheter och hastigheter snabbare än vad din manual säger. Så länge du börjar på toppen av kullen och accelerera när du når mitten, bör din scooter gå fortare än det gjorde innan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82915.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.