Vilka är fördelarna med kungliga Purple syntetisk olja?

Av alla uppgraderingar tillgängliga för moderna bilar, en av de enklaste och mest effektiva helt enkelt häller i din motor från toppen. Använda syntetiska oljor som de som erbjuds av Kungliga Purple är ett snabbt sätt att få lite hästkrafter, vridmoment och bränsleekonomi inte bara motorn utan genom fordonet som helhet. Beskrivning

Normala oljor är raffinerade från petroleum, vilket innebär att deras tillverkare helt enkelt ta bort de oönskade delarna av råolja för att lämna bakom en kvalitet smörjmedel. Syntetmaterial som Royal Purple är också gjorda av petroleum, men är betydligt renare. Kungliga Lila tar rena basoljor av molekylära föreningar härledda ur råolja och återbildas dem, vilket eliminerar risken för föroreningar integration.
Friction

Vare sig det är i motorn eller i växel-ingripande åtgärd av växellådor och bak-ends, metall gnugga på metall skapar värme. Ju mer motstånd mot rörelse de metalldelar möter, desto mer värme kommer de att generera och desto snabbare kommer de att slitas ut. Kungliga Lila formel är speciellt utformad för att öka "filmhållfasthet," eller oljans förmåga att hålla rörliga delar från att röra i första hand. <
Engine Performance
p> Royal Purple är en av de dyraste, renaste och mest resultatinriktade av alla syntet på marknaden. Medan de flesta syntetmaterial är mer inriktade mot att främja livslängd än prestanda är Royal Purple specifikt framtagen för att minska friktionen i motorn och drivlinan. Även om det inte ökar livslängden jämfört med konventionella oljor är Royal Purple vanligtvis används mer för tillämpningar som kräver massor av kraft i korta stötar, som dra och sprint bilspel.
Drivlina Prestanda

Oavsett hur mycket ström din motor gör, kommer bilen bara att kunna använda den makt som faktiskt når marken. Transmissioner, fodral överföring och bak-ends kan suga upp så mycket som 20 procent av motorns effekt innan det ens når däcken. Kungliga Lila gör ett antal syntetiska redskap och transmissionsoljor som bidrar till att minska friktionen och (senare) hästkrafter förlust i dessa områden. Enligt ett test utfört av Hot Rod Magazine, ersatte Royal Purple syntet för de konventionella oljor i en Mustang motor, resulterade växellåda och bakre änden på ett hästkrafter ökning av 408,3-418,4 mätt vid hjulen.

Fuel Economy

Varje hästkrafter förlorade mot friktion är en mindre tillgängliga för att driva din bil på vägen. Medan hästkrafter vinster med Kungliga Lila kan tyckas marginell, ha i åtanke att de flesta fullstora bilar kräver endast ca 60 hästkrafter eller mindre med en marschhastighet på 65 mph. Med tanke på att även en minimal vinst på 5 hästkrafter genom minskad friktion kan ha en betydande inverkan på bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84188.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.