Hur du anpassar en Mazda B3000 4x4

Du kan anpassa din Mazda B3000 lastbil med vinyldekaler att förbättra sitt utseende. En mängd olika mönster och färger av vinyl dekaler till fordon finns på bildelar butiker och webbplatser. Vanligaste såsom pinstriping design kan ge din Mazda ett elegant utseende. Flames är också ett vanligt tema. Du kan ansöka och ta bort dekalerna själv. Saker du behöver
Isopropylalkohol
luddfri trasa
Sprayflaska med mild tvållösning
Vinyl bil dekaler
Sugskrapa
slagtork
Visa fler instruktioner
1

tillämpa vissa av isopropylalkohol till kroppsyta hos din Mazda som du kommer att placera dekalen på, med luddfri trasa. Detta kommer att rengöra och ta bort eventuella oljor eller vax rester som kan förhindra att dekalen från att fastna ordentligt.
2

Spraya rengjorda området med tvål och vatten blandning. Se till att det område som är helt mättad. Dra av vax papper från baksidan av vinyl dekal. Spraya baksidan av dekalen med tvålvatten samt.
3

Placera dekalen på våt yta på din bil. Skjut det runt försiktigt tills den är på önskad plats. Vara noga med att inte slita dekalen som du gör detta.
4

Tryck skrapan på mitten av dekalen och gnugga ut bubblorna i en utåtriktad rörelse. Gör detta tills alla bubblor har försvunnit.
5

Slå på fön till sin lägsta värmeläge och torka dekalen helt att följa det till lastbilen. Skala bort det översta lagret av vax papper från dekalen. Släck dekalen med tvålvatten en gång. Gummiskrapa dekalen igen för att säkerställa att det inte finns några kvar bubblor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86161.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.