Hur man gör en baklucka Ramp

dra tunga, skrymmande föremål kan vara en utmanande strävan. Ett alternativ är att dra en släpvagn speciellt utformad för din last. Men istället för att behöva köpa, licens och upprätthålla en specialitet släpvagn, använd det utrymme du redan har på baksidan av din pickup eller SUV att dra dina objekt. Du kan enkelt göra ett par kraftiga ramper som passar jäms över i slutet av din baklucka att göra för säker, enkel lastning av ridning gräsklippare, fyrhjulingar eller motorcyklar. Saker du behöver
2 bockar Sida 2 stycken 2 "x 8" timmer
2 ramp ändar (tillgänglig i gårdsbutiker) katalog "C" Clamp
Pencil
Electric drill
5/16 "borr
cirkelsåg
100-slippapper
4 5/16" x 2 ½ "vagnsbultar
4 låsbrickor och muttrar
Skiftnyckel Sida 3/8 "borr
2 5/16" x 1 ½ "vagnsbultar
Visa fler instruktioner
1

Ställ 2" x 8 "brädor över två bockar. Kläm fast metall rampen slutar i slutet av varje bit av virke med ett "C" klämma. Dra i handtaget på "C" klämma i en medurs.
2

Använd en penna och överföra placeringen av hålen från rampen slutar att virket. Ta bort "C" klämmor genom att lossa handtaget i en moturs riktning. Borra hål genom virket på markerade platser med en borrmaskin och en 5/16 "borr.
3

Klipp änden av rampen brädor i en vinkel för att underlätta rullning din last på rampen. Ställ basen av en cirkelsåg för att såga i 45-graders vinkel. Gör snitt i slutet av varje bräda med cirkelsåg och sand med 100-slippapper för att mjuka upp kanterna ännu mer.

4

Ställ båda ramp styrelserna upprätt och kör en 5/16 "x 2 ½" vagnsbulten genom varje hål i ändarna av virke med en hammare. Vrid båda styrelserna och rikta den förborrade monteringshålen i metall ramp änden över de utskjutande vagnsbultarna i virket. Använd en ramp änden för varje bit av virke. Placera en låsbricka och en mutter över varje bult och dra åt med en skiftnyckel i medurs riktning.

5

stift för att hålla ramperna glider av bakluckan när du laddar. Placera de färdiga ramper på bilens baklucka, se läppen av metall ramp änden sitter på kanten av bakluckan. Skjut ramperna till rätt bredd som behövs för att matcha det spår av det fordon som du laddar. Överför stiftet monteringshål läge från kanten av rampen änden till den övre kanten av bakluckan. Ta bort ramperna. Använd en borr och en 3/8 "bit och borra hål i bakluckan, försiktigt så att inte borra genom den färdiga sidan av bakluckan. Använd 5/16 "x 1 ½" vagnsbultar som stift och infoga dem genom hålet i läppen av rampen slutet och in i hålen i bakluckan. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83449.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.