Hur du installerar Slapper Bars

Slapper, eller dragkraft, barer används för att hjälpa till att hålla bakhjulen på en prestanda bil planterats på trottoaren vid acceleration. Staplarna överföra vikten av fordonet till bakaxeln under acceleration genom att rotera tills den träffar eller slår fjädern pad. Agera som en hävstång, skjuter dynan axelhuset ner, plantera däcken i processen. Inställning av en slapper bar innebär fastspänning ena änden av baren till bakaxeln bostäder och avbryta den fria änden strax under våren ögat. Saker du behöver
2 kilar
Jack
2 pallbockar
Wrench
4 J-bultar Sida 2 U-bultarna
Visa fler instruktioner

1

Blockera framhjulen. Palla upp bakre delen av fordonet. Placera en pallbock på båda sidor av fordonet, vilket gör att bakfjädringen att hänga.
2

bort de stötar och fyra muttrar som håller abborre chock våren.
3

tråd muttrarna på J-bultarna som följer med dragstång. Placera J-bulten på axeln bostäder och dra åt muttrarna löst tills toppen av J-bulten vilar på huset och nötter resten på våren abborre.
4

Fäst slapper bar till differentialhuset. Dra åt muttrarna på våren abborre. Montera lager T-bultar till de främre hålen på våren abborre.
5

Installera gummi stötdämpare till slapper bar. Lyft differentialhuset att placera vikten på bilen på bladfjädern. Lämna en 1/2-tums spelrum mellan snubber och bladfjädern. Placera Snubber så det kommer i kontakt med ögat av fjädern.
6

Montera de främre U-bultarna. Dra den främre J-bultar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85745.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.