Instruktioner för en Thule 415

Thule är ett svenskt företag som tillverkar och distribuerar gods dragande lösningar för en mängd olika fordon. Thule 415 räcke fötter är avsedda att fästas vid rälerna på bilens nuvarande längsgående rack factory takräcken. När Thule skenor införs i 415 meter, detta ger dig två stadiga fästpunkter som är vinkelräta till fabriksinställningarna barer, så att du kan montera skidor, transportörer tak och andra objekt utan att skada taket på din bil. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel Sida 2 Thule skenor
4 Thule låscylindrar
Visa fler instruktioner
1

Turn en av fasthållningsbyglar - Det finns fyra totalt - så att undersidan är vänd uppåt. Rada upp monteringshålen i en vinkel fäste med skruvhålen i undersidan av fasthållningsbygel. Fäst konsolerna tillsammans med de medföljande skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel. Upprepa för de tre återstående fästena.
2

Skjut det stora hålet i slutet av en av de hold-down klämmor i den långa utskjutande skruv på en av de fasthållningsbyglar. Placera en bricka över änden av skruven och dra åt en mutter tumme för hand på gängorna för att fästa klämman på plats. Upprepa för de tre återstående hold-down klämmor.
3

Placera en av lastrummet ner parentes uppåt över den längsgående skena på bilens takräcke vid fronten. Vrid klämman under skenan och placera krokar i klämman i spåren på undersidan av fasthållningsbygel. Placera en annan fasthållningsbygel på motsatt takräcket skena på samma sätt. Upprepa för att installera de två återstående fasthållningsbyglar på baksidan av bilens tak
4

Skjut en järnväg -. Måste köpas separat och ingår inte med Thule 415 räcke fötter - i sin behållare på toppen av de två håll ned konsoler på framsidan av taket. Säkerställa en lika stor mängd järnväg överhängande sidan av varje konsol. Dra ner tummen mutter på varje fäste för att fästa skenan. Upprepa för att installera en skena på konsolerna på baksidan av taket.
5

Skjut skyddskåpor gummi slutet på slutet av varje skena tills de sitter ordentligt. Sätt in nyckeln i en av de fyra låscylindrar - som köps separat - skjut in cylindern i det stora hålet i låshuset. Placera låshus över en av de fasthållningsbyglar. Vrid nyckeln och ta bort den för att säkra fästet. Upprepa för de tre återstående fästena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87172.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.