Hur du skyddar din registreringsskylt från stöld

Identitetsstöld är en viktig fråga . Registreringsskylt stöld är ett exempel på en kriminell stjäla din identitet . Registreringsskylt säkerhet är viktigt oavsett om du är hemma , på jobbet eller med din familj . Om dina skyltar stjäls och du behöver inte anmäla det direkt, kan du avsluta en misstänkt i ett stort brott . De flesta registreringsskyltar och bilar inte kommer med inbyggd säkerhet för plattor . Vidta aktiva åtgärder för att skydda din registreringsskylt och skydda din identitet . Instruktioner
1

Parkera bilen i en väl upplyst parkeringsplats nära andra bilar . Undvik parkering på ödsliga områden . Detta kommer att avskräcka brottslingar från att tänka på att stjäla dina skyltar . Det kommer också att öka chanserna för ett vittne att någon försöker stjäla dem .
2

Köp en speciell skruv kit för din registreringsskylt . Sådana satser innehåller skruvar som endast kan installeras eller tas bort med ett specialverktyg , vilket gör plattorna nästan omöjligt att ta bort med en brottsling . Det finns även kit som innehåller dekorativa plattramarna och skruvar som fungerar på samma sätt . Satserna finns att köpa hos din lokala bil butik .
3

Installera en bil larm . Ett säkerhetssystem som låter en högljudd varning när kontakt sker med bil kommer att hjälpa till att avskräcka brottslingar från att stjäla dina plattor och /eller ditt fordon . Din lokala fordonsindustrin säkerhet butik kommer att kunna hjälpa dig att välja rätt larm för din bil och dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95078.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.