Hur du anpassar en Honda Accord

Honda Accord har varit en av de mest framgångsrika och populära modeller som tillverkats av något biltillverkare. Den Accord erbjuder en önskvärd kombination av tillförlitlighet, kvalitet och funktionalitet som andra biltillverkare i segmentet har varit hårt pressade att slå. Och även om överenskommelsen inte är lika populär som vissa Honda modeller, liksom Civic, när det kommer till tunern folkmassan, kan detta fortfarande vara en stor bil för att skräddarsy. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Specialized fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera större hjul och däck. Den Accord (som de flesta serietillverkade bilar) kommer med relativt små hjul och däck, så en av de första uppgraderingar brukar installera en uppsättning av eftermarknaden hjul och däck. Inte bara kommer din Accord ser bättre ut, men det kommer sannolikt att hantera bättre och med större, klibbigare däck. När det gäller hjul, kan du gå "blingy" med en uppsättning av krom fälgar eller installera mer målmedveten proffsiga legeringar racing stil.
2

Sänk fjädring, antingen med konventionella sänkningsfjädrar, eller prestanda chocker och justerbara coilovers. Om du verkligen vill att din bil lite, installera en suspension krockkudde. Det senare alternativet är inte billigt heller är det prestanda-orienterade, men det är det bästa sättet att få en grund-skrapning markfrigången. Om du är mer intresserade av prestanda, då en av de två första alternativen är den bästa insatsen.
3

Installera ett bodykit. När folk hör ordet anpassningsbar, trollar det oftast upp visioner av vilda organ kit och galna jobb färg. Detta är sant till viss del, men det är inget fel med att visa lite återhållsamhet när det gäller utsidan av Accord. Även om du kan installera ett fullskaligt kropp kit från ett företag som Veilside, kan du också ändra ut huvudet och bakljus för ett utseende uppgradering. Med din Accord beställnings-målade är ett annat alternativ, med bara din fantasi som den begränsande faktorn ... och storleken på din plånbok.
4

Ändra interiören. Om du tänker för The Fast and The Furious look, installera ett par i ett stycke racing hinkar från ett företag som Sparco. Efter det, montera ett mindre, sportigare hjul, en legering växelspaksknopp och pedaler legering. För att göra sätena ser rätt och lägga säkerheten, ersätta de stock bälten med en uppsättning av racing selar som kommer att hålla de åkande i mycket bättre. Och, naturligtvis, är ingen anpassad Accord komplett utan en uppgraderad stereo.
5

Tune motorn för mer effekt. Installera en kall luftintag, ett fritt flöde avgassystem och ett datachip så att motorn producerar mer hästkrafter. Om du vill ha ännu mer prestanda, installera en kompressor eller turbo, som båda använder kompressorer för att tvinga in mer luft i motorn, vilket dramatiskt förbättrar effektuttaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95230.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.