Hur man installerar en Subaru WRX Rear Strut Bar

Subaru WRX är en turboladdad, all-wheel-drive sportsedan eller vagn som har dragit stor nytta Subaru engagemang i off-road rally racing. Den WRX är en snabb och rolig bil att köra. Men som alla bilar, kan det bli bättre. En bakre fjäderben stag är en vanlig uppgradering. Stag bultar till toppen av den bakre fjäderben torn och minskar chassi flex som bilen körs runt hörn. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de 12 mm bultarna som håller den nedre kudde av baksätet på plats. Ta bort sittdynan genom att dra i framkanten av den rakt upp. Ställ dynan åt sidan. Se till att lasten panelen som går till stammen den olåst.
2

Ta bort de tre muttrarna på toppen av varje bakre fjäderben som håller det övre staget på plats. På en WRX är toppar av strut torn ligger strax nedanför de bakre indragning bilbälte mekanismer på vardera sidan av bilen. Lossa och ta bort skruvarna som håller bilbältet
3

upprullningsdon på plats så att det finns tillräckligt med utrymme för att installera strut brace.
4

Montera fästen fjäderben stag på vardera sidan. Om dessa är skruvade till fjäderben stag när du tar ut den ur förpackningen, ta bort fästen från stag och sedan installera dem på vardera sidan av bilen på de övre strut torn. Montera de tre muttrarna som togs bort och dra dem till 14,5 fot-pund med en momentnyckel. Installera om upprullningsdon säkerhetsbälten och dra åt muttrarna till 22 fot-pund.
5

Installera ena änden av baren på en av de fästen, men inte dra åt bulten. Justera muttern i mitten av stången så att längden av stången tillåter hålen att rada upp med det motsatta fästet. Dra den hårdvara som håller stången till fästen på vardera änden av baren. Dra åt muttern center justering.
6

tillbaka baksätet. Se till att båda de bakre säkerhetsbältena fungerar så bra och att baren inte stör deras verksamhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95714.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.