Hur man gör min Dash Lights Red

När du funderar på att byta ut något i din bil, är det viktigt att konsultera bruksanvisningen. Boken kommer att berätta vad du kan göra och det bästa sättet att gå vidare. Saker du behöver
Glödlampor
ägarhandledning
Skruvmejsel
Reservsäkringar
Visa fler instruktioner
1

Konsultera din instruktionsbok för att avgöra hur många lampor bakom instrumentpanelen och wattal lökarna. Du vill inte blåsa några säkringar genom att använda olämpliga glödlampor.
2

Leta skruvarna instrumentbrädan på plats. Beroende på märke och modell av din bil, kan du behöva ta bort hela instrumentbrädan. Mer moderna bilar har oftast ett separat stycke som bara går över den upplysta sidan av instrumentbrädan för enklare åtkomst.
3

bort alla skruvar och pop locket på instrumentbrädan. Detta kommer att ge dig tillgång till instrumentpanelen. Vara noga med att placera den genomskinliga locket någonstans säkert så att den inte går sönder eller repas.
4

Dra enhetens panel ut långsamt för att se ledningar, inklusive belysningen bakom mätarna. Lokalisera alla lampor du vill göra rött.
5

Ta bort alla glödlampor och ersätta dem med nya, röda. Slå på bilen och testa lökarna innan instrumentbrädan ihop.
6

Placera enheten panelen tillbaka i instrumentpanelen. Var noga med att hålla alla kablar bakom panelen så att den kommer att passa väl på plats igen.
7

Återställa enhetens panel och skruva den på plats.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85277.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.