Hur man installerar en ASR Subframe

Ändra bilens fjädring genom att uppgradera eller lägga till en bakre krängningshämmare kan förbättra sin hantering. Däremot kan installera en större krängningsstång skada hjälpramen. ASR tillverkar tre satser som kan ta itu med denna fråga. Vilken du väljer beror på märke och modell av din bil. Företaget tillverkar hjälpram hängslen för Civic EK, Civic EG och Integra DA. Saker du behöver
ACR hjälpram kit
Penetrerande olja
Mutterdragare
Cheat bar
Tänger
Drill
Jack
Jack står
lug skiftnyckel
Momentnyckel
Metric Hylsnyckelsats
Metric Blocknyckelsats
Metric Allen-head set
Visa fler instruktioner
1

Blockera framhjulen för att säkerställa att bilen inte kan rulla framåt eller bakåt. Palla upp den bakre delen av fordonet och placera den på pallbockar. Referera till bilens bruksanvisning för information om korrekt stöttning förfarandet och var du vill placera pallbockar. Låt domkraften på plats efter att placera pallbockar, eftersom det kan ta bilen om pallbockar misslyckas.
2

Ta bort fästet som håller den nuvarande Swaybar. Unbolt ABS linje konsol från hjälpramen och dra bulten som förbinder slutet länken till Swaybar. Spraya bultarna och svetsade muttrar som fäster den undre länkarm till hjälpramen med penetrerande olja. Den penetrerande oljan kommer att ta lite tid att arbeta. Följ tillverkarens rekommendationer om hur lång tid att vänta innan du fortsätter. Addera 3

Lossa skruvarna som håller nedre länkarm med en mutterdragare. Alternativt kan du använda en hylsnyckel med en fuskare bar för att öka vridmomentet. Bulten kommer att arbeta gratis för den svetsade muttern. Nyp bulten med en tång och dra ut den samtidigt som du vrider den moturs. Avlägsna skruven som förbinder Swaybar och ändlänken. Unbolt nedre bulten som fäster ABS linjen till hjälpramen. Ta bort alla andra bultar som fäster fästet för Swaybar till hjälpramen.
4

Borra upp bulthålen som bifogas krängningshämmare till hjälpramen. Sätt en droppe motorolja på borren för att förhindra överhettning och använd lätt tryck på borren. Måla de hål du har borrat med bättringsfärg eller rostinhibitor. Vänta tills det torka innan du fortsätter.
5

Rikta in fronten monteringsplattan så att den platta sidan är vänd mot den bakre delen av bilen. Sätt i nedre bulten kontrollarmen genom botten av plattan. Trä den hela vägen genom plattan, den lägre länkarm och hjälpram. Dra åt muttern, men dra inte åt den hela vägen.
6

Bolt stag till fronten monteringsplattan med små Insexkantskruvar och en 1/8-tums hex nyckel. Dra åt varje skruv tills ortosen sitter stadigt på plats. Placera den bakre monteringsplattan med handen så att den icke-gängade hål ställer upp med det gängade hålet i bygeln. Fäst bakre monteringsplattan till stag genom att trä bulten som medföljde satsen genom hålet i bygeln. Fortsätt att trä bulten genom hjälpramen och in i hålet i den bakre fästplattan. Fäst den med en mutter ur satsen, men dra inte åt den hela vägen.
7

Sätt i en annan lång skruv ur satsen genom det övre hålet på staget. Bifoga en mutter till den andra änden, men dra inte åt den hela vägen. Dra åt nedre bulten och bult, och därefter den övre bulten. Detta kommer att säkerställa att fästet uppradade ordentligt. Din bil är nu redo att installera en ny krängningshämmare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86419.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.