Hur man installerar en boll för en Goose Neck Trailer

Svanhals trailers fäster bogsera fordon via trailer bollar som monteras direkt på bilens sängen, något framför bakaxeln. När den inte används, tar bort släpet bollen lätt som möjliggör full användning av fordonets sängen. Innan du installerar en boll Gooseneck trailer, se till att den uppfyller bogsering specifikationerna för din bil. Installera inte en släpvagn boll på ett fordon som inte är godkända för bogsering, såsom lätta sportbilar. Du kommer att behöva ett par hjälpande händer, så be någon att hjälpa dig med installationen. All nödvändig hårdvara levereras med köpet av en Gooseneck dragkrok. Saker du behöver
Borrmaskin
3-3/4-inch Cirkelskärare borr
Borrspetsar tillräckligt länge för att penetrera
fordonet sängen 2 uttag
Skiftnyckel

Visa mer instruktioner
1

Fäst bit Cirkelskärare till borren. Borra ett 3-3/4-inch hål i bilens lastutrymme enligt tillverkarens anvisningar. Se till att hålet är centrerad mellan förarsidan och passagerarsidan av fordonet.
2

Palla upp fordonet med två uttag, en på varje sida av den bakre delen av fordonet. Inte Palla upp fordonet med sin axel - använd ramen
3

bort reservdäcket från under fordonet (om tillämpligt) för att ge dig själv mer utrymme att arbeta.. Konsultera fordonets handbok för instruktioner om hur man tar bort sitt reservdäck.
4

Skjut den främre tvärslån ovanpå ramen skenor som är placerade under fordonet. Kontrollera att hålen på ribban ansiktet uppåt.
5

Sätt lämpliga bultar i hålen på ribban så gängning av bultarna vänd mot marken. Konsultera reservdelslistan medföljer släpvagn bollen för att avgöra vilka bultar att använda. Håll delarna listan händig och använda det under resten av installationen för att avgöra vilken hårdvara du använder.
6

Installera skumt huvudet under fordonet, rikta in hålet i fordonet sängen med hålet i dragets huvud. Har någon hjälpa dig.
7

Skjut den bakre tvärslå ovanpå ramen skenor för att innesluta skumt huvudet. Sätt lämpliga bultar i hålen på ribban så att gängning av bultarna vänd mot marken.
8

Passa in monteringshålen på skumt huvudet med skruvarna i tvärbalkarna. Sätt in den gängade änden av bultarna genom hålen på hitch huvudet. Har någon hålla skumt huvudet på plats när du avslutar montera den. Skjut en lämplig bricka på den gängade änden av varje bult och dra en lämplig mutter på varje bult med en skiftnyckel. Dra åt muttrarna hela vägen ner.
9

Sprinten på släpet bollen i lastrummet i fordonet sängen. Om den släpvagn bollen inte ligger centrerad i hålet, placera en eller två av distanserna på bulten på släpvagnen bollen, justera dem tills släpet bollen ligger perfekt centrerad när de sätts in i hålet. <
10 p> Borra hål, med en storlek borr anges i installations dragkrok instruktioner, in i de pre-märkta indikatorer i skumt huvudet. Borra upp genom botten av hitch huvudet, in i bädden av lastbilen. Arbeta långsamt och säkert - du har bara en chans att borra hålen ordentligt
11

Sätt lämpliga bultar i hålen och skjut fjädrarna på bultarna.. Fäst skruvarna (och fjädrar) till dragkrok huvudet genom att dra åt lämplig mutter på den gängade änden av varje bult.
12

Slutför monteringen trailern bollen genom att dra åt lämplig mutter på den gängade änden av trailer boll. Se till att alla anslutningar och täta, se fästet för släpet bollen, och släpet bollen själv, är stabil och säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86320.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.