Hur man kan öka Hästkrafter för en 2000 Chevy Malibu

Den 2000 Chevrolet Malibu motor hästkrafter kan ökas med enkla, bolt-on delar som maximerar luftflödet och öka mängden tändningen. Högre värmefrekvens tändstift, öppna elementet luftfilter och datorprogrammering modifiering kan öka hästkrafter och ekonomi. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan fullgöra denna uppgift i cirka två timmar. Saker du behöver
Sex tändstift (värmetal 5) katalog 8 mm tändkablar
Öppna elementet Luftfilter och luftintag
Syntetiska oljor (motor och växellåda) katalog dräneringskärlet
Oljefilternyckel
Visa fler instruktioner
1

Installera varmare tändstift genom att ta bort de gamla med en hylsnyckel. Värmen utbudet av en plugg kommer att brinna vid en högre temperatur och eld starkare. Detta ökar hästkrafter lätt, men det kommer att orsaka att motorn går något varmare, så se till att kylsystemet är upp till par.
2

Byt tändkablar med ett bredare, nytt set. Beståndet storlek 2000 Malibu var 6 mm, och öka denna bredd gör att trådarna att ha mindre motstånd mot antändning el. Kraften kommer att göra det från spolen till tändstiften mer effektivt, öka hästkrafter. Det finns inga negativa effekter av denna förändring.
3

Byt begränsade låda lager luft med en öppen del filter. Populära modeller av filter installationer är allmänt tillgängliga, t.ex. K & N varumärke. Vissa är torra, och vissa använder ett system för olja dropp för att hålla ut skadliga partiklar. Experter argumentera om vilket är bättre för motorn, men om det lokala klimatet inte är dammigt, sedan använda en olja som omfattas öppen elementet filter bör inte uppleva problem.
4

Byt motor-och växellådsoljor med fullt syntetiska oljor. Ett populärt märke i syntet är Royal Purple, men byte från någon konventionell olja till full syntetisk ökar hästkrafter med så mycket som 5 hk. Nackdelen att byta till en syntetisk är om motorn har läckor eller svaga packningar, då de mindre molekyler av den syntetiska oljan kommer att sippra igenom dem lättare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83488.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.