Hur man installerar ett HomeLink Mirror

Elektronisk automatisk avbländning backspeglar, såsom Gentex Homelink speglar, kan verkligen komma till hands om du inte vill ha en massa reflexer på din spegel medan du kör. Nackdelen är att dessa speglar måste kopplas in i din bil. Den goda nyheten är att du kan göra det själv, även om du inte vet mycket om underhåll av fordon. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner
1

Använd din skruvmejsel för att ta bort skruvarna vid basen av backspegeln installerade på vindrutan.
2

Skjut basen av spegeln upp ur fästet ansluten till vindrutan och ställa den gamla spegeln åt sidan.
3

Run HomeLink spegeln ledningar som kommer ut på baksidan av spegeln längs insidan av taket på din bil och längs sidan på instrumentbrädan. Du kan använda eltejp för att fästa kabeln till ditt tak med jämna mellanrum för ett tillfälligt sätt att fästa kablarna. Om du inte har något emot att spendera lite mer tid på projektet, kan du klippa försiktigt en skåra i klädseln av bilens tak och köra tråden igenom så att den är dold.
4

Leta säkringsdosan på din bil enligt bilens instruktionsbok. På de flesta bilar kommer säkringsdosan vara under instrumentbrädan i bilen. Ta bort skruvarna på den del av instrumentbrädan som täcker säkringscentralen. Ta bort den del av instrumentbrädan för att komma åt säkringsboxen.
5

Ta bort skruvarna på framsidan av säkringsboxen för att exponera de verkliga säkringar.
6

Anslut de två färgkodade spegel kablar till portarna på framsidan av en antändning baserad säkring. Detta är en säkring som styr elektroniken som startar när bilen är påslagen. Placeringen av dessa särskilda säkringar kommer att listas i bilens instruktionsbok.
7

Byt säkringen panelen och instrumentpanelen. Slå på tändningen för att testa spegeln. Du kommer att märka spegeln börja anpassa sig med det tillgängliga ljuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86820.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.