Hur man installerar en strut bar för 2008 Civic

2008 års Honda Civic är en snabb, smidig bil i lager formulär. Men Civic är också en av de mest populära bilar att trimma och modifiera för ökad prestanda. Inte bara tar modellen väl till förbättringar, men det finns många företag som gör prestanda delar för Civic. En strut brace är en metall stag som bultar till toppen på de främre stagen på vardera sidan av bilen. Genom stärkande topparna på stagen mot varandra, är kroppen flex minskas och styrrespons skärps. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Visa fler instruktioner
1

Park Civic på en plan, jämn yta. Öppna huven.
2

Ta bort de tre små plast flikar belägna nära mitten och vardera änden av plast kåpa trim. Huven trim ligger vid den bakre kanten av motorrummet, precis under vindrutan. Dra trim upp försiktigt när flikarna tas bort för att frigöra trim från klippen som
3

hålla den på plats. Ställ undan klädseln.
4

Lossa och ta bort de tre muttrarna på varje övre fjäderben med en 14 mm hylsa och ett spärrskaft. Dessa är de muttrarna som håller de övre strut mounts till motorrummet. Ta bort muttrarna på båda sidorna av bilen och ställa dem där de inte blir missriktad.
5

Flytta slangen för vindrutetorkare vätska ur vägen så att strut bar kan installeras. Skjut hål i vardera änden av strut bar ner över den övre strut montera dubbar du bort nötterna från i steg 4.
6

Se till att strut bar säten platt mot plåten på staget torn på vardera sidan. Gänga på muttrarna strut montera och dra åt dem med en hylsa och en spärrnyckel.
7

sakta stäng huven för att se till att strut bar inte stör undersidan av huven.

8

Placera vindrutetorkare tillbaka slangen under huven. Sätt tillbaka kåpan trim genom att trycka tillbaka den på klippen och sedan installera de tre plastflikarna som håller kanten nära vindrutan på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96599.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.