Hur man Välj en nyans Färgtoning

Att välja rätt nyans för din bil fönster färgton är viktigt eftersom en nyans är dyrt och inte lätt kan avlägsnas . När det är på din bil , du är fast med fönstret nyans , så se till att det är den nyans du vill ha . Ta din tid och följa dessa steg när du väljer en nyans fönster färgton . Instruktioner
1

Välj ett färgat fönster nyans om du vill gå till den tjusiga utseende . Många företag kan skräddarsy din skugga fönster färgton som passar din bil .
2

Pick spegel fönster nyans till maximal avskildhet . Mirror nyans är också bra för dess reflekterande egenskaper . Det hjälper till att hålla mer sol ute än vanliga färgade nyanser , som håller bilen fin och sval i varmt väder . Mirror Färgtoning ser bra ut på svart och silver bilar .
3

Välj ett fönster nyans som är lagligt i ditt område . Polisen tvekar inte att ge biljetter till fönster nyans som är för mörk . Vissa nyanser , liksom limousine nyans , är olagligt i de flesta områden . Den Färgtoning företag som du väljer kan berätta om nyans du vill ha är lagligt i ditt område .
4

Få en remsa på toppen av vindrutan som matchar nyansen på resten av bilen . Denna remsa fungerar som ett parasoll för att hålla solen ur ögonen när du kör , och den har också en sportig look till den . Undvik att gå för mörkt med detta och eftersom det kan orsaka problem med visning stoppljus .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94864.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.