Hur man installerar en Honda Blitz Auto Turbo Timer

Installera en turbo timer på din Honda tillsammans med en anpassad turbo kit hjälper dig att se till turboaggregatet tillförlitlighet. Eftersom de flesta turbo system är smorda med olja, förvandla din Honda av efter hård körning kommer att lämna den uppvärmda oljan cirkulera genom turboaggregatet. Detta kommer att orsaka skador på turboaggregatet lagren, och i slutändan, turbo misslyckande. En turbo timer-enheten kommer att hålla din Honda tomgång efter ett förinställt värde för tid efter du ta ur tändningsnyckeln, vilket möjliggör korrekt turboladdare nedvarvning. Saker du behöver
Turbo timer kit
kryssmejsel
platt skruvmejsel
avbitare
Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri innan du börjar installationen av turbo timer. I kupén, ta bort locket rattstången och /eller eventuella paneler streck som hindrar tillträde till tändningen sele. Ta bort de invändiga paneler mittkonsolen som förhindrar tillträde till nödbromsen. Du kan oftast ta bort invändiga paneler genom att ta bort eventuella Plastfliken fästen och /eller Phillips-skruvar längs panelernas undersidorna.
2

Koppla beståndet plug tändning sele. Detta är den plast insticksanslutningen längs tändningen kabelstammen, strax ovanför bilens nyckel tändning kortplats. Anslut varje bestånd anslutning antändning sele i turbo timer kablaget. Anslut den andra änden av turbo timer kablaget i den bakre delen av turbo timer-enheten.
3

Anslut turbo timer svarta jordledningen till den bakre delen av turbo timer-enheten. Dra jordledningen till förarsidan fotutrymmet området. Använd en skruvmejsel för att lossa en av skruvarna som är monterade i fordonets chassi och placerade på olika ställen längs dörren kanten av fotutrymmet. Vira jordledningen är exponerade änden runt halsen på den lossade chassi skruv. Dra åt skruven i chassit. Säkra lösa kablar med medföljande buntband.
4

Anslut turbo timer parkering wire broms sensorn i den bakre delen av turbo timer-enheten. Dra ut sladden till bilens parkeringsbroms brytarledning. Du hittar parkering tråd bromsomkopplaren precis under de avlägsnade paneler mittkonsolen leds in parkeringsbromsen handtaget. Använd avbitare att strippa cirka 10 mm av isoleringen från handbromsbrytaren tråd. Linda den exponerade änden av turbo timer parkeringsbromsen sensor tråd runt den avskalade delen av handbromsbrytaren tråd. Nyp anslutningen tight med en av de medföljande tråd skarvar. Isolera skarven med eltejp.
5

Splice andra nödvändiga kablar för turbo timer-enheten, såsom O2-sensor tråd och RPM sensor tråd. Dessa anslutningar för speciella turbo timer-funktioner, till exempel en RPM avläsningsläget. Dessa funktioner erbjuds inte med alla turbo timer enheter, och är inte nödvändiga för den normala turbo timer-funktion. Platserna för kablar som behövs för speciella turbo timer-funktioner kommer att variera kraftigt beroende på bilens märke och modell, så se till att hänvisa till ett fordon kopplingsschema för att kontrollera att du är splitsning i rätt lager trådarna.
6

Ersätt alla invändiga paneler, hugg överskott turbo timer ledningar säkert på instrumentbrädan området. Montera turbo timeranordningen med den medföljande dubbelhäftande tejp. Anslut fordonsbatteriet. Starta bilen och prova turbo timer för att kontrollera att det är korrekt installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86819.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.