Hur man installerar en dragkrok på en Jeep Wrangler JK

dragkrokar ger återställningspunkter, en mycket användbar kapacitet för alla fordon som ventures off-road. För att ge dem tillräckligt med styrka för att motstå påfrestningar av återhämtningen, måste du montera säkert dragkrokar till metallen stötfångaren av Jeep. Detta kräver att ta bort plastkåpan främre stötfångaren och skär tillträde hål i locket för dragkrokar. Saker du behöver
Mopar dragkrok kit
Sawzall
handverktygssats inklusive skiftnycklar och socket set
Socket förlängningar Rachet
Phillips och platt-head skruvmejslar
vass tång

Visa fler instruktioner
1

Ta dammen fabriken luft på botten av JK: s främre stötfångaren genom att ta bort de fyra plast skruvarna på framsidan av luft dammen med en stjärnskruvmejsel, då ta bort de två skruvarna på undersidan. Ställ luften dammen åt sidan.
2

Ta bort de fyra stötfångare bultar under jeep, på insidan av den främre stötfångaren, med en 18mm hylsa. Ta sedan bort de fyra yttre skruvarna från fordonets front. Ta motbrickorna att bultar säkrade, ta sedan bort den främre stötfångarhöljet. Om din JK har dimljus, använd nål-tång för att koppla bort anslutningarna dimljus innan du drar stötfångarhöljet helt utanför Jeep.
3

Ta bort de två plast skruvarna som håller övre plasthölje, med en stjärnskruvmejsel. Ta fram grillen. Lokalisera de främre absorbenter stötfångare chock som sträcker sig från den främre stötfångaren. Fabriken krokar bogsera mount till de fyra hålen runt de två stötdämpare med hårdvara som ingår i satsen.
4

Använd en Sawzall för att klippa ut distanser på toppen av stötfångarhöljet för dragkrokar. Eftersom främre dragkrokar kommer installerad på vissa modeller av JK, har den främre stötfångaren fyrkantiga fördjupningar där krokarna skulle normalt sitter. Sätt tillbaka stötfångaren genom resecuring de fyra interna och fyra externa bultar, sedan tillbaka stötfångarhöljet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86821.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.