Konvertera en Mustang LED Bakljus

LED svans-lampor ger många fördelar jämfört med konventionella glödlampor. De vanligtvis håller längre, är i stånd att sätta upp mer ljus och förbrukar mindre ström. Utföra denna omvandling på din Mustang är så enkelt som att ta bort lökarna från befintliga bostäder, och sedan ersätta dem med LED-lampor. Dessa lampor kan köpas från online eftermarknaden återförsäljare eller från de flesta bildelar butiker. Se till att lampor du få är utformade för din Mustang specifika årsmodell. Saker du behöver
7/16-inch deep-socket ratchet
LED lampor
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan för att få tillgång till bakljus montering. Försiktigt ryck bagagerumsinsatsen bort från hörnet närmast bakljuset att exponera baksidan av ljuset. Fodret stoppar helt enkelt under den omgivande trim, och du kan dra bort den med bara fingrarna.
2

Ta bort muttrarna som håller bakljusaggregat till bilen. Använd en 7/16-inch deep-socket spärr eller mutter föraren att ta bort dem. Wiggle trådkopplingsdonet off av bakljus. Skjut ljuset församling ut från den bakre delen av bilen, noga med att inte repa den omgivande färgen.
3

Ta bort de tre glödlampor från församlingen. Dra pluggarna från baksidan av varje lampa, och sedan vrida lamporna en fjärdedel av ett varv moturs för att ta bort dem. Installera LED-lampor genom att vända denna process.
4

Skjut bakljusaggregat tillbaka i den bakre delen av Mustang. Byt skruvarna som tidigare togs bort, och dra ner dem med en spärr. Anslut den huvudsakliga tråden tillbaka kontakten svansen lätt montering. Stoppa bagagerumsinsatsen under trim, och upprepa proceduren på den andra bakljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86393.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.