Hur du ändrar växelspaken i en 2005 Malibu

Eftermarknad växel reglage är tillgängliga för ett antal fordon för både dekorativa och reparation behov. The Malibu shifter handtag är fäst vid växelspaken med hjälp av en enkel tapp som håller handtaget på plats, medan växelspaken i sig är monterad på golvet i bilen. Borttagning och ersättning av växelspaken tar inte mer än några timmars arbete. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Tänger
3/8-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

placera tappen som säkrar växelspaken handtag till växelspaken. Använd skruvmejseln för att bända detta stift ut, sedan ta tag i den med tång för att ta bort den helt. Lyft upp handtaget och bort växelspaken.
2

Bänd mittkonsolen växlingskulissen täcka bort av mittkonsolen försiktigt med en skruvmejsel. För att bibehålla utseendet på insidan av bilen, är det viktigt att undvika att fördärva ytan på skift grind locket. Ta din tid och var försiktig när du tar bort det. Koppla kablagen för lamporna på undersidan av skift grind täcka när det har pried upp ur mittkonsolen, ställ den åt sidan. Addera 3

skruva isär manöverlänkage från växelspaken. Det finns fyra anslutningspunkter: Två punkter är pivot på vilken spaken rörs, är en bas av spaken och den fjärde är manöverlänkage. Det är en kabel som slutar i en runda fästet på växelspaken.
4

Unbolt återstående punkterna i förbindelse mellan växelspaken och bilen, sedan lyfta växelspaken upp och ut i centrum trösta. Installation av nya växelspak är motsatsen till avlägsnandet av den gamla spaken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87189.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.