Front Suspension Installation på en Mustang II

Mustang II suspensioner är jämförbar med Chevy small-block eller Ford 9 "påkörning i bilvärlden, tuff, tid testats och universell. Dessa suspensioner kan inte vara den mest avancerade designen på planeten, men det är kanske deras enkelhet som gör dem så populära. Ett antal företag gör Mustang II-baserade suspensioner för praktiskt taget alla bilar, inklusive, naturligtvis, Mustang II (1973-1978) själv. Komponenter

delen av M2: s avstängning popularitet vilar på det faktum att det kan installeras som en självständig enhet, och förlitar sig inte på några yttre delar för att montera fjädrarna eller stötar. Mest fjädring kit kommer med en ny tvärbalk, övre Suspension Mount "hattar", övre och undre länkarmar, fjäderben spö konsoler, Styrspindlar, monteringshål mall och (teoretiskt) alla skruvar och muttrar som behövs för att sätta ihop allting. Addera strippar och Prep

Eftersom motorfästen till tvärbalk, du kommer att behöva ta bort den först. Ta bort alla gamla fjädringskomponenter och tillhörande fästen och slänga dem i skrothögen. Innan du tar bort gamla tvärbalk, svetsa en lång tjock 4-tums C-kanal på framsidan av din rams horn för att fungera som en tillfällig tvärbalk. Markera platsen för din radiator core stöd innan du tar bort den. Fordon som har C-kanalramar behöver den öppna delen "inramad" till minst 4 inches på båda sidor om den nya tvärbalken kommer att gå, men du kan lika gärna rutan hela ramen när du ändå håller på .

Ägare av Mustang IIs kan använda den ursprungliga tvärbalk, och kommer inte att behöva ta bort motorn. Men nya tvärbalkar är lättare, styvare och bättre, så överväga att byta ut det ändå.
Fabrication och Cross-medlem

Använd mallen som medföljer din kit för att hitta de hål du behöver för att borra. Detta steg är avgörande, förskjutning av mallen kommer att resultera i en krokig suspension, så ta din tid när fastspänning den och center-stansning hål. Följ anvisningarna som medföljer satsen. Olika ramar och leverantörer fjädring kommer att kräva olika fästpunkterna.

Gör samma sak med våren "hattar" på ovansidan av ramen. När allt är skruvas ihop, kan du lämna det på det sättet, men några punktsvetsar skulle vara till hjälp. Addera Assembly

Montera aggregatet styrväxeln på cross- medlem, och djärva dina styrarmar till fästen. Installera stötar, fjädrar, sway-bar och knogar styrning enligt dina kit instruktioner. Du kan inte använda för mycket fett på upphängningskomponenter, så var inte snål.

Vänta tills du får motorn installerats för att länka rattstången till boxen. Du kan behöva omdirigera det beroende på din ursprungliga styrningen konfiguration och de använda rubriker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83666.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.