DIY Pickup sängöverkast

Lastbil ägare installerar överkast av många skäl. Vissa gör det för att förbättra bränsle körsträcka, en del av estetiska skäl och andra för att täcka poster som regelbundet lagrade i sängen. En kommersiell sängöverkast kan vara väldigt dyrt, kostar hundratals dollar. Om flaket omslaget skulle se endast sällan använder, det är betydligt mer kostnadseffektivt att göra din egen. Även om det kanske inte verkar så raffinerad som en kommersiell lock, kommer det att göra samma jobb. För att maskera den hemlagade karaktären av locket något, använd en svart presenning som din huvudsakliga byggmaterialet. Saker du behöver
Måttband
Tarp (blå eller svart) katalog märkpenna
Sax
träblock
håltagare
Hammer
Skyddshylsor
Genomföring inställning kit
Rope
Bungee krokar
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Mät storleken på din pickup säng. När den är installerad, bör tarp helt täcka den övre delen av bädden från kant till kant utan att gå över sidorna.
2

Överför måtten till tarp. Med hjälp av en markör som är synlig på tarp (svart på en blå presenning, silver på en svart tarp), markera konturerna av sängen omslaget. För att begränsa mängden skär du måste göra, använda ett av hörnen på tarp som ett hörn av din sängöverkast. Klipp ut sängen omslaget.
3

Markera de platser där du kan installera kragarna runt kanten av tarp. För att sängöverkast att göra sitt jobb, måste det hållas sträckt under pickup säng. Åtminstone bör det finnas en genomföring hål i varje hörn och ytterligare två på vardera sidan av locket.
4

Placera en träkloss under en av dina markerade hål. Placera en hålsåg på märket och hammare i slutet av den tills den stansar igenom tarp till blocket nedan, skapar ett hål. Gör detta för varje markerade hålet.
5

in en genomföring i hålet. Skjut genomföringen genom botten av hålet så posten änden sträcker sig genom hålet uppåt. Skjut brickan över stolpens topp. Hammer brickan på plats, låser den på genomföringen. Rotera positionen för varje strejk så att genomföringen blir ordentligt fastsatt.
6

Skär en en-fot långa tågända för varje genomföring hål. Skjut den ena änden av repet genom öppningen av ett bungee krok och knut det så att det inte kommer att glida tillbaka ut. För extra säkerhet, hammare lindade änden av kroken stängde runt repet.
7

Lägg tarp på plats över flaket. Börjar i hörnen, och krok en av repen under läppen på lastbilens flak sätt in den andra änden genom toppen av en av genomföringarna hålen. Dra tarp tills den når kanten av sängen då knut på repet runt sig själv, säkra den. Upprepa denna process på varje genomföring hål, justera repen som behövs, tills tarp ligger spända över toppen av flaket. Skjut överskottet repet under tarp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85364.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.