Tips för att installera en bakre Slider i en 88 Toyota Pickup

En bakre reglaget fönster i en pick-up truck bakre vindrutan ger en förare bekvämligheter inte möjligt med ett enda fönster fönster. Med en genomgående reglaget fönstret, kan förare eller passagerare tillgång redskap förvaras i lastbilens sängen. Under varma dagar kan fönstret öka ventilationen och förbättra luftflödet i hytten. Installera en bakre reglaget fönster i en 1988 Toyota Pickup tar två människor bara ett par timmar. Omgivningstemperatur

Installera en bakre reglaget fönster i Toyota Pickup innebär att ta bort det befintliga fönstret och ominstallera den nya i samma hål. En gummi /vinyl packningen håller Toyota bakrutor runt deras omkrets. Detta projekt är mycket lättare att genomföra under varma temperaturer, eller i en uppvärmd byggnad. De gummipackningar blir mjuk, följsam och mycket lättare att arbeta med i temperaturer över 70 grader.
Gummipackning

Utvärdera befintliga gummipackning innan förfarandet. I vissa fall kan du återanvända gummipackning, men på äldre bilar som den här, är chansen stor att den befintliga gummipackning kommer att slita under borttagningen. Överväga att köpa och använda en ny packning. Genom att ha den nya delen på plats, kommer du vara redo att slutföra denna process även om den förra packningen är oanvändbar.
Rengöring fönsteröppningen

När du tar bort den befintliga fönster, noga undersöka metallramen runt fönsteröppningen. Någon korrosion, rost eller smuts som finns på fönsterkarmen kommer att förhindra den nya packningen från att bilda en vattentät tätning när det nya fönstret går i. Ta dig tid att ta bort eventuella främmande föremål med stålull, eller med en 5-tums slippapper installeras på en borrmaskin. Undvik att använda en 5-tums el-eller luftdriven skiva grinder, eftersom detta verktyg kommer att vara alltför aggressiv och kan skada metallen runt fönsteröppningen.
Fyra händer är bättre än två

Detta projekt är mycket enklare för två personer. Under både avlägsnande och processer installation, med en person inne i Toyota lastbilshytt och den andra personen utanför lastbilen arbetar från flaket innebär mer säkerhet vid alla tidpunkter i hanteringen av ömtåliga - och otymplig - glas vindrutan
en installation Tip

När du är redo att installera det nya glaset reglaget, spraya ett tunt lager av WD-40 i gummipackning. Ljuset arbetsföra petroleum sprayen kommer smörja gummipackningen och gummipackningen glider lätt på plats, passerar över truckens metall fönsterkarm utan bindning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86752.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.