Hur man installerar en sele släpvagnskablage på en Montero Sport

En Mitsubishi Montero Sport kan dra ett släp bakom den när den är utrustad med en dragkrok. Pricken är dock en trailer kabelnät. Detta är en speciell kabelkonfiguration som ansluter släpvagnens bakljus till bakljusen på fordonet, så att de båda att arbeta i harmoni. Installera denna sele på en Montero Sport tar ungefär en halvtimme att göra rätt, och inte kräver några speciella verktyg. Saker du behöver
Trailer kabelnät
kryssmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Fish tråd
eltejp
självgängande skruvar
Borra och White Scotchlok kontakter
Tänger
Buntband
Visa mer Instruktioner
1

Öppna den bakre luckan. Ta bort skruvarna längs den övre kanten av stötfångaren med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lossa bakljus från kroppen med Phillips-skruvmejsel, dra ur bakljus och ställ dem åt sidan.
2

Lokalisera converter box på trailern ledningsnätet. Wrap eltejp runt ledningarna kommer ur selen, vilket ungefär sex inches av ledningar exponeras. Dra tillbaka den inre kanten av förarens sida av stötfångaren med händerna, sedan släppa fisken tråden genom hålet i undersidan av stötfångaren. Anslut fisken tråden till tejpade ledningar med mer tejp, dra sedan fisken tråd och kablar upp genom stötfångaren.
3

Installera en självgängande skruv inuti bakljus fickan med borra och montera fast det vita jordledningen till den. Anslut den gröna-och-vit-randiga kabeln från bilens bakljus till den bruna kabeln på släpvagnen kabelnätet med hjälp av en Scotchlok kontakt och tång. På samma sätt, anslut grön-blå-randiga fordon kabeln till den gula trailern tråd, och anslut den mörkgröna fordonet kabeln till den röda vagnen tråd.
4

tillbaka bakljus förarsidan med Phillips-skruvmejsel, hugg den tejpade ledningar så långt in i bakljus som möjligt. Dra ledningarna täta och installera stötfångarens skruvar på förarsidan med 3/8-tums Ratchet och uttag. Kör den gröna ledningen från den andra sidan av omvandlaren rutan till passagerarsidan bakljus. Släpp fisken tråden i mellanrummet mellan stötfångaren och kroppen som på förarsidan, sedan tejpa den gröna kabeln till fisken tråden. Dra båda trådarna upp genom kroppen.
5

Anslut den gröna ledningen från trailern ledningsnätet till den grön-gul-randig tråd med en vit Scotchlok kontakt och tång. Sätt tillbaka passageraren bakljus med Phillips-skruvmejsel, och skruva fast stötfångaren på plats igen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
6

Dra av skyddsfilmen på den dubbelhäftande tejp på konverterare och koppla den till baksidan av stötfångaren. Kör sele släpvagnskablage till dragkrok och fäst den, tillsammans med eventuellt överskott ledningar, till kroppen med hjälp av buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86753.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.