Skillnader i lift kit för en Jeep

Jeepar är typiskt kvalitet terrängfordon som har ett rykte för att hantera även de tuffaste terrängen. Stenar, lera, berg och andra hinder som kan förstöra en vanlig personbil kan bli leksaker att leka med. Vissa Jeep-ägare väljer att lyfta sitt fordon för att ge dem extra markfrigång som tillåter dem att enkelt passera off-road hinder. Vissa Jeep-ägare vill lyfta sitt fordon för estetiska ändamål och önskar en högre, elakare profilen på deras dagliga pendla. Typ
p Det finns två grundläggande typer av lift kit för att få din Jeep högre från marken. En kropp lift kit kommer att höja kroppen av din Jeep ovanför ram och fjädring och ge din Jeep en mer hotfull blick. En suspension lift kit höjer hela fjädringssystem tillsammans med fordonet över ramen och ger din Jeep med ännu mer robusta funktioner när du reser off-road i lerig, stenig och kuperad terräng. Kostnadsmedveten köpare kanske väljer de oftast billigare kroppen hissar som fortfarande ger extra markfrigång och möjliggöra större, elakare däck som skall användas. Off-road entusiaster som vill ofta använda sin Jeep off trottoaren kommer förmodligen att uppskatta de extra funktionerna i en fullständig suspension lift kit.
Delar

Beroende på hur mycket du vill att höja din Jeep, kommer lift kit kommer med speciellt utformade delar som är avsedda att ge önskad lyfthöjd. En två-tums kroppen lift kit kan förse dig med distanser att installera mellan spiralfjädrar och fästen för din Jeep, medan en fyra-tums kit kan förse dig med en komplett uppsättning nya spiralfjädrar som är längre och fastare. Replacement kontroll vapen kan finnas på vissa utökade höjd kit för att hjälpa till att stabilisera din Jeep och kompensera för geometriändringar inneboende med att ändra fjädringshöjd. Utökade chocker kommer också att finnas i vissa kit som kräver högre önskade höjder. Typiskt, ju högre du vill lyfta din Jeep från marken, kommer det högre antalet delar som ingår i satserna måste vara. Detta kan påverka din totala enkel installation samt höja priset på ditt kit.
Prestanda

Som med de flesta produkter, kommer det att finnas en skillnad i kvaliteten på lift kit som kan påverka den totala prestandan för din Jeep. Olika lift kit är avsedda för olika ändamål. Välja en lift kit som ger dig en smidig övergripande ride kan sakna hållbarhet och prestanda i off-road situationer. På samma sätt kan välja en styv fjädring kit för att maximera din off-road prestanda påverka din komfort och hantering kapacitet under vardaglig körning. Vissa kit är utformade för att erbjuda det bästa av alla världar och lovar att leverera en kombination av hantering, rida kvalitet, hållbarhet och off-road prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95530.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.