K & N Filter Performance

K & N är ett företag som konstruerar eftermarknaden filter Sportluftfilter för olika bilar, lastbilar och terrängfordon. K & N hävdar att användning av deras produkter kan spara pengar, öka hästkrafter, kan gynna bränsleekonomin och förbättra den allmänna bil prestanda. K & N filter används ofta i racing och prestanda fordon samt vardagliga fordon. K & N filter kan köpas på de flesta bildelar butiker. Tvättbara luftfilter

Luftfilter fungerar genom att fånga skräp och smuts och hindrar dem från att komma in i motorn. Regelbundna luftfilter är disponibel och behöver bytas ut regelbundet som en del av rutinmässig fordonsunderhåll. K & N luftfilter är en av de få märken av luftfilter än kan tvättas och återanvändas flera gånger, vilket sparar pengar under hela livstiden för ditt fordon. K & N rekommenderar kontroll av luftfiltret tillstånd varje 25.000 miles och rengöring det varje 50.000 för förare som gör det mesta av sin körning på asfalterade vägar.
Ökat luftflöde

Enligt K & N, deras luftfilter är mindre restriktiva än de traditionella luftfilter. Detta innebär att K & N: s filter tillåta mer luft att strömma även om motorn, som har visats för att förbättra motorns prestanda. K & N uppskattar att byta från ett traditionellt luftfilter till ett K & N filter kan öka hästkrafter med upp till 4 procent. Detta har potential att leda till ökad bränsle körsträcka, vilket har rapporterats av konsumenterna. K & N har inte kunnat vetenskapligt bevisa detta påstående och därför inte verifiera det, men påstår att det är möjligt. Addera ditt Förbättrad Filtrering

K & N luftfilter är utformade att filtrera bort partiklar i luften som potentiellt kan skada din bil. Partiklarna fångas av tyget och olja förening på filtret, så att luften kan gå igenom utan föroreningarna. K & N säger att det inte finns något sådant som för mycket luftflöde på att motorn kommer att använda bara luften den behöver för att fungera effektivt.
Garantier och utsläpp

K & N luft filter och intag bör inte annullera fordonets tillverkare garanti på något sätt, form eller form. Alla K & N luftfilter är utsläppsfri lagligt i USA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85870.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.