Billigt sätt att anpassa din bil

Du kanske har sett den populära visar på TV där fordonsindustrin butiker anpassa bilar med tv, streck-monterade bärbara datorer och mångfärgade jobb färg. Tyvärr har de flesta av dessa anpassningar inte är överkomligt för de flesta fordonsägare. Lyckligtvis finns det sätt du kan anpassa din bil utan att bryta banken. Interiör Uppgraderingar

bilens interiör innehåller dussintals små paneler. De flesta av dina invändiga paneler kan lätt tas bort och ändras. Ett av de billigaste sätten att ändra en bil interiör är att måla instrumentbrädan eller några av de invändiga paneler. Vissa ägare tycker om att matcha bitar av sitt inre till det yttre genom att måla den i samma färg. Använd en högkvalitativ plast färg för att skräddarsy din inredning, men aldrig måla panelerna medan de är i bilen --- alltid ta bort dem för att undvika att få färg på andra delar, såsom din klädsel.

Klädsel täcker , såsom klädslar, är en annan billig interiör anpassning. Även om du väljer en dyr sittunderlag, t.ex. en anpassad läder, klädslar är mycket billigare än nytt tapetsering era platser.
Exteriör Uppgraderingar

bra alternativ till en anpassad färg jobb är ett fordon wrap. En sjal är en stor dekal som fäster på din bil. Till skillnad från en paint jobb, kan en wrap tas bort om du önskar. Börjar runt $ 500, kan fordon wraps inte vara överkomligt för alla, men de är mycket billigare än en vanlig anpassad färg jobb, vilket kan kosta $ 4000 till $ 6000. Om ett fordon wrap är inte i din budget, överväga egna dekaler. Hellre än att täcka din inredning fordon skulle dekaler placeras i särskilda platser, vilket resulterar i ett mycket lägre pris.

Ett galler lock är ett annat sätt att anpassa din utsida. Ett galler lock ger en illusion av en anpassad galler genom att installera direkt över din fabrik galler. Priserna börjar på ca $ 60, ungefär en fjärdedel av priset för en anpassad galler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83271.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.