Hemlagad Cold Air Induction

Fästa en kall luftintaget till din bil kommer att hjälpa lägga hästkrafter och gör för en bättre resa . De flesta bilar kommer med de bitar som redan inbyggda ställa in din kall luft intag utan att behöva vara alltför invasiva på insidan av din motorrummet . Denna process kan göras av vem som helst bekant med insidan av en motorrummet i ca trettio minuter. Demontering och montering

Du måste ta bort din luft box från aggregatet . Air lådor är konstruerade för att ha ett hål som kommer att filtrera luft från utsidan in i luftfiltret och sedan in i motorn . Dra av luft- rutan och luftfiltret kommer att lämna det hålet och även en linje för att du ska kunna ansluta din kotte .

En kon , den svampliknande luftfilter du ser på din favorit bilar , kommer att fästa till slangen som tidigare ledde in din luft box . Du kan bifoga detta med hjälp av en slangklämma för att fästa ner konen som konen kommer att glida över slangen och sedan slå ner för att göra för en perfekt passform . Om du har problem , kan du få ett plaströr från din järnaffär som har olika längder på varje sida för att glida in i slangen och låsas , och sedan tillåta dig att klämma konen ner på det , men du måste att kontrollera dimensionering om så är fallet .

så snart du har gjort beslag , är installationen klar . Starta bilen och tryck på gaspedalen med huven öppen för att säkerställa att kopplingen mellan slangen och könen är säkert, eftersom varva med motorn kommer att göra slangen suga upp luft och flytta konen. Om kon inte är säkrad kan den falla av eller skaka tafatt och , om så är fallet , kommer du behöver justera om passande att göra det säkrare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83703.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.