Hur man tar bort varvtalsregulatorn i en Honda

varvtalsregulatorn beläget inom din Honda är inte en fysisk pjäs som kan tas bort och ersättas av en motor som behövs. I verkligheten det ligger med i planeringen av ECM (elektronisk styrenhet) i en bil. Ligger inne i motorrummet, är ECM en dator som reglerar motorer prestanda specifikationer. ECM måste tas ut och professionellt omprogrammeras för att ordentligt ta bort varvtalsregulatorn från din Honda. Saker du behöver
10 millimeter hylsnyckel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla de positiva och negativa kablarna från batteriet i bilen med en skiftnyckel. Lossa den svarta kabeln från den negativa polen först, följt av den röda kabeln från pluspolen.
2

Lossa remmen från batteriet. Ta bort de två fästbultarna belägna vid vardera änden av batteriet bandet med rätt hylsnyckel. Lyft och ta av bandet för att få tillträde till batteriet. Lyft bort batteriet från fordonet.
3

Identifiera ECM. Det kommer att visas som en stor, svart, platt ligger precis framför batteriet. Den hålls på plats av tre monteringsskruvar. Använd en 10 mm hylsnyckel för att ta bort bultarna.
4

Ta bort plastkåpan för hand. Avlägsna metall ECM-panelen från bilen genom att koppla det kabelnät ligger på baksidan av ECM med hjälp av fingrarna. Notera märke, modell, år och chassinumret och ta ECM för omprogrammering av en professionell.
5

Placera omprogrammeras ECM i sitt fäste. Använd fingrarna för att återinföra de tre kablage. Använda 10-mm hylsnyckel, sätt tillbaka och dra åt de tre bultarna.
6

Sätt tillbaka batteriet i sitt fäste och spänns fast. Lås de två fästbultarna för batteriet remmen på plats med hjälp av en hylsnyckel. Från och med den negativa kabeln, anslut batterikablarna med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87093.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.