Hur du anpassar din Mustang

Det finns oändliga möjligheter när det kommer till att skräddarsy din Ford Mustang, men ersätter luftintaget är en av de snabbaste och billigaste sätten. Detta projekt tar ca 30 minuter och kan avsevärt öka din Mustang hästkrafter. Den exakta ökningen bestäms av storleken på din nya luftintag. Köp en högpresterande luftintag för att säkerställa att den nya är en förbättring från ditt lager luftintag. Saker du behöver
Skruv Ratchet drivrutin
satt
Nytt luftintag kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna din Ford Mustang huva och leta luften intag och luftintag rutan. Luftintaget Boxen är placerad antingen på den främre förarsidan eller passagerarsidan av motorn. Det kommer att se ut som en stor svart slang som går från en svart låda (luftintag rutan) till toppen av motorn. Lossa metallflikarna klämman på änden av luftintaget som är på toppen av motorn. Gör detta genom att använda skruvmejsel för att vrida skruven på klämman i en moturs rörelse. Dra luftintaget bort från toppen av motorn.
2

Ta bort skruvarna från sidorna på luftintaget rutan med skruvmejsel, och ta bort det översta ur lådan. Ta bort luftfiltret från mitten av lådan genom att dra upp på kanterna av luftfiltret och lyft ut det. Använda Ratchet set, ta bort skruvarna inuti lådan som säkrar den till motorrummet ram. Fästskruvarna kommer att vara på botten av luftintaget lådan. Dra rutan luftintaget ur motorrummet. Addera 3

Skjut nya luftintaget slut i gummi på ovansidan av motorn och dra åt säkra klämman med skruvmejsel. Anslutningen på toppen av motorn kommer att se ut som en rund bit gummi och slutet av det nya luftintaget kommer att se ut en mindre runt stycke av hårdplast. Dessa två bitar kommer att ansluta till varandra utan svårighet. Gör säkra klämman så hårt du kan med hjälp av skruvmejsel.
4

Anslut det nya luftfiltret på den motsatta änden av den nya luftintaget och dra åt fästskruven med skruvmejseln. Stäng huven på Mustang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84068.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.