3200K Headlight Vs . 4000K Strålkastare

Strålkastare hållfasthet mäts genom det antal färger och lumen . Färg utsignal mäts i grader Kelvin , medan lumen är ett mått på den faktiska ljusflöde, eller intensiteten , av strålkastaren. Kelvin

nyans eller färg , av en ljuskälla mäts i Kelvin . Spektrat av mätningen namngavs för brittiske fysikern William Kelvin . Den faktiska spektrum av färger , representerade i " grader Kelvin . " innehåller reds vid den nedre änden av spektrumet och ändras till blå vid den övre änden . Addera 3200K

nyans av strålkastare med en ljuskälla nyans av 3200K är ungefär densamma som den som produceras av kvarts belysning. Den har mindre rött ljus och mer blått ljus än hushåll glödlampor , men inte riktigt den blå - vitt ljus som produceras av lysrör .
4000K

Strålkastare med en 4000K rating ger ett ljus med en mer blåaktig färgton än 3200K lampor . Strålkastare med denna nyans kommer att producera ett bredare färgåtergivning än 3200K belysning tack vare den närmare approximation av naturligt solljus .
Headlight Ljusstyrka

En strålkastare som ger en högre Kelvin rating kan faktiskt vara mindre intensiv beroende på ljusstyrkan på lampan . Generellt flesta eftermarknaden strålkastare har större ljusstyrka över stock strålkastare , oavsett färgtemperatur .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86452.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.