Hur Hook en bil Amp till en batteriladdare

Ansluta en bil förstärkare till en batteriladdare är ett sätt att driva förstärkaren, men måste göras på rätt sätt eller du kan skada laddaren och amp. Inne i nätkabeln för förstärkaren är en positiv tråd och en negativ tråd. Den negativa kabeln är kopparfärgad och omger dolda positiva tråd, som är silverfärgad. Du måste ansluta dessa kablar till laddaren, men laddaren måste kunna förse komponenter och inte bara ladda dem. Saker du behöver
Avbitare
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur kabeln från förstärkaren för att säkerställa att ingen ström går till förstärkaren . Kontrollera att batteriladdaren är avstängd.
2

Klipp kabeln till den längd som behövs för att nå från laddaren till förstärkaren med avbitare. Skala av ytterhöljet av strömkabeln med tråd strippor. Klipp inte de två kablarna på insidan av omslaget. Addera 3

Dra de två trådarna isär och vrid den negativa (koppar) tråd tätt samman. Skala av positiva (silver) tråd omslag och tvinna ihop det ordentligt.
4

Anslut den negativa kabeln till den negativa kontakten på batteriladdaren. Dra åt kontakten. Anslut den positiva kabeln till den positiva kontakten på laddaren. Vrid laddaren till "Power" och anslut strömkabeln till förstärkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86641.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.