Hur man byter batterier i Keyless Inlägg

nyckellösa system lägga till ytterligare en bekvämlighet till din bil genom att du kan använda sin makt lås från ett avstånd. När utbudet av dina nyckellösa fjärrkontroll minskar och du befinner dig med att vara mycket närmare bilen för att öppna den, det är ett säkert tecken på att batteriet behöver bytas. Lyckligtvis byter batteri i din keyless inresa är en enkel reparation som kommer att ha fjärrkontrollen fungerar igen på nolltid. Saker du behöver
gitarr plocka
Ersättningsbatteri
Visa fler instruktioner
1

Montera spetsen på en plast eller metall gitarr plocka in i spåret på kanten av keyless inresa fjärrkontrollen. Arbetet gitarr plocka fram och tillbaka för att separera de två halvorna av elektronisk fob.
2

Ta bort det gamla batteriet från keyless inresa fjärrkontrollen. Bända upp batteriet ur batterifacket med spetsen på plektrum att undvika att vidröra den oskyddade kretsar.
3

Håll det nya batteriet från batterifacket. Applicera lätt tryck till batteriet med fingertoppen tills det snäpper på plats. För bästa resultat, se till att observera rätt polaritet när du installerar batteriet.
4

Återmontera keyless inresa fjärrkontrollen för att utföra bytet processen. Lägg den bakre halvan av fjärrkontrollen på en stadig, plan yta, t.ex. ett bord. Rikta den främre halvan av fjärrkontrollen över den bakre halvan och tillämpa skonsam tryck nedåt tills halvorna knäpps ihop.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95646.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.