Hur klä S13 Silvia Doors

Nissan Silvia S13 är en sedanmodell som många människor väljer att ändra med eftermarknaden uppgraderingar. Ett av de enklaste uppgraderingar för att slutföra är att reupholster dörrpanelerna med annat tyg eller vinyl. Den ursprungliga dörrpanelen är inte lika attraktiva eller enskilda som många kanske önskar. Reupholstering dörren är en enkel process som tar bara ett par timmars tid och enkla verktyg. Inom mindre än en dag du kan ha dörrar som ser helt annorlunda. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Maskeringstejp
liten skruvmejsel
Scrap papper eller tidningar
möbeltyg Sax
Kontaktlim
Rakblad
Lip sladd
Visa fler instruktioner
1

Ta bort plastbiten bakom dörrhandtaget med en liten Phillips skruvmejsel.
2

Tape området runt panel på dörren som du vill klä möbler. Använd liten skruvmejsel för att pressa kanterna på bandet under vinylklädsel dörrpanelen. Tejpa papper runt resten av dörren för att förhindra att limmet fastnar i dörren. Addera 3

Klipp tyget att passa över luckan. Gör tyget ca 2 inches längre än vardera sidan av panelen.
4

Spray dörrpanelen och tyget med kontaktlim. Låt limmet sitta i fem minuter.
5

Ta bort tejpen och papper från dörren. Stick klädseln på plats under luckan. Oroa dig inte om att få lim på dörren, eftersom det kommer lätt att torka upp med en fuktig trasa. Jämna materialet noga för att säkerställa ett professionellt utseende passform.
6

Skjut överflödigt tyg runt dörrbladet med skruvmejseln. Arbeta långsamt och försiktigt för att stoppa allt överflödigt tyg i springan mellan panelen och dörren.
7

Kör ett rakblad mellan dörrpanelen och dörren för att ta bort överflödigt tyg. Dra ut tyget och kassera den.
8

driva vissa läpp sladd mellan springan mellan panelen och dörrkarmen. Använd skruvmejsel för att trycka sladden på plats. Klipp av överflödig sladd med rakkniv.
9

Skär ut öppningar för dörren handtaget så att handtaget kan passa genom tyget. Skruva dörren tillbaka locket på plats över det nya tyget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86258.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.