Hur man programmerar en Keyless Remote Entry sändare

När världen blir en mer automatiserad plats, har fjärrkontroller kommit att överta ett antal av våra verksamheter, vilket gör våra liv enklare och bekvämare. Remote sändare finns nu tillgängliga för bilar. Dessa fjärrkontroller arbetar ofta upp till avstånd på några hundra meter, och låta dig starta din motor, pop bakluckan, låsa dina dörrar och låter din överfallslarm. Till att börja måste du programmera din Keyless fjärrkontroll. Instruktioner
1

Ange din bil genom förardörren med bilens nyckel och din Keyless fjärrkontroll. Stäng dörrarna och bagageluckan bakom dig.
2

Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid det två klick på "On" läge.
3

Tryck antingen låsa eller låsa knappen på din fjärrkontroll och vrid tillbaka nyckeln ett klick på "Off".
4

Cykel tillbaka nyckeln till "ON" tryck på lås eller lås upp knappen igen och vrid tillbaka nyckeln till "Off".
5

Upprepa detta steg för en tredje gång genom att vrida nyckeln till "On", trycka på en knapp på fjärrkontrollen och cykla tillbaka till "Off".
6

Vrid tillbaka nyckeln till "On" för att avsluta den tredje cykeln och återigen trycka antingen låsa eller låsa knappen på din fjärrkontroll. Lyssna för låsen för att svara på programmeringen genom att klicka.
7

Ta en annan fjärrkontroll och trycker på låsknappen på denna fjärrkontroll för att programmera den till sändaren. Upprepa detta steg för en tredje fjärrkontroll, om du har en, och vrid tillbaka nyckeln till läge "Av" när du är klar för att avsluta programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83915.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.