Hur fixar Undercar Neons När de Flicker

Neonljus på underredet på din bil är en stor show funktion, men det kan vara jobbigt att hålla om du kör med dessa lampor regelbundet. Detta är särskilt sant när du stöter på ett problem som flimrande neon lampor. Men, om du identifiera problemet, då kan du få dina lampor fungerar och göra din bil ett mönsterexempel igen. Saker du behöver
Jack
Pallbockar
Säkringar
Elektrisk tråd
Visa fler instruktioner
1

lossa batterikablarna och palla upp bil. Placera pallbockar för ytterligare stöd så att om uttaget inte att du inte kommer att fastna under bilen. Detta är mycket viktigt, eftersom säkerheten måste komma först innan du kan undersöka problemet med varför dina lampor flimrar.
2

Ta neon lampor och undersöka dem. Kontrollera om skräp blockerar anslutningen av lampan till strömkällan samt svärtning eller förkolning, vilket kan tyda på en glödlampa som händer ute. Rensa ut skräp. Om glödlampan verkar skadad, byt ut den. Återanslut batteriet och kolla om det var frågan. Om inte, så bryt strömmen igen och gå vidare till nästa steg.
3

Undersök ledningarna förbinder neonljus till transformatorn. Om trådarna skärs, repig, sliten eller skadad på något sätt, kommer det att påverka deras förmåga att överföra el. Byt ut skadade kablar och se till att de är hålls tätt på underredet och isoleras ordentligt för att förhindra ytterligare skador från elementen. Anslut nätsladden och kontrollera om ledningarna var frågan. Om inte, så bryt strömmen igen.
4

Kontrollera säkringarna som leder till din neon-belysning. Om säkringarna är blåst, då strömmen inte kommer att gå igenom anslutningen. Om säkringarna är skadad eller felaktig kan du få intermittent ström, vilket resulterar i att blinka och flimmer. Ersätt säkringarna med nya säkringar, anslut batteriet och kontrollera sedan lamporna igen.
5

Avlägsna pallbockar och sedan långsamt låta uttaget ned. Återanslut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87565.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.