Hur installerar jag en varvräknare på en 1995 Chevy Camaro?

Varvräknare ger viktiga motordata inte bara när bilen står helt öppet gasspjäll, men också när det är tomgång. Du vet att du har en ohälsosam motorn om nålen på varvräknaren inte stanna på ett ställe när bilen går på tomgång, utan snarare verkar studsa runt. Du kan lägga till en eftermarknad varvräknare till 1995 Camaro genom att montera den på instrumentbrädan. Saker du behöver
Skruvmejslar Sida 3/8 tum hylsa som
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var på instrumentpanelen du vill varvräknaren att gå. Montera den där den inte skymmer din sikt över vägen. En monteringsplatta med två till fyra skruvarna kommer att ingå med varvräknaren. Skruva fast monteringsplattan på plats, fäst sedan varvräknare på monteringsplattan.
2

Kör kablarna som leder från varvräknaren under instrumentbrädan, skjut dem genom brandväggen. Om tillgängligt, använd en redan existerande hål men som ledningsnätet redan körs. Öppna huven på Camaro, koppla bort batteriet.
3

Dra ledningarna genom brandväggen från motorrummet. Det finns fyra trådar helt - två svarta jordkablar, samt två röda trådar makt. En av de svarta trådarna är grunden för övergången ljus på varvräknaren, medan den andra är grunden för varvräknare själv. Hitta en ren, omålad marken på brandväggen och skruva dem till marken tillsammans.
4

Installera strömkablarna en i taget eftersom de kommer att markeras. Man leds till distributören spolen, medan den andra är ansluten till den "heta" tändning tråd som leder till säkringsdosan. Öppna upp i säkringsskåpet och lokalisera tändstiftsledningen. Trace tråden ur botten på säkringsdosan. Använd hopkopplingshylsa medföljer varvräknare kit för att ansluta hett bly i varvräknaren till tändningen hett bly i bilen.
5

Lokalisera Camaro distributör spole. Det finns en enda elektrisk tråd som leder från den här enheten. Lossa bulten behålla tråden på distributören, sedan installera spolen hett bly från varvräknare och dra åt bulten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86521.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.