Hur man installerar ett Rigid Tow kabelstammen

Rigid har tillverkat bogsering produkter i Minnesota sedan 1960-talet. De bygger ett komplett sortiment av kablage för att passa varje fordon på vägen. Trailer belysning är viktigt för en säker resa eftersom den kommunicerar med andra förare din storlek och bromsning potential. Det krävs också enligt federal lag att framföras på allmän väg. Minimikravet är att ha broms, signal-och positionsljus. Dessa drivs via en 4-polig kontakt. Installera en på din bil är en enkel process. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
Scotch lås kontakter
Buntband
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Slå på bilens högra blinkers med förarens kontroll.
2

Ta bort de bakre bakljus genom att lossa skruvarna som håller fast dem på kroppen.
3

Fäst 12-volts testet ljusets krokodilklämman till en del av metallen nära höger bakljus. Detta kommer att fungera som jordanslutning.
4

Probe de blottade trådarna går in i bakljus tills testet tänds och blinkar som signalljus. Du har hittat den strömkälla för rätt signal. Upprepa denna process för att hitta kraften för den vänstra signalen och positionsljus.
5

Anslut selen gröna tråden till höger signaleffekt, den gula sladden till vänster signaleffekt, den bruna ledningen till det markör ljus makt och den vita ledningen till jord anslutning (svart kabel) med scotch lås kontakter. Denna typ av kontakt fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga låsmekanismen.
6

Tryck selens kontakten genom det inre kroppen panelen och in i bagageutrymmet eller bagageutrymmet. Pluggen kommer att bo här tills du behöver den för bogsering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86642.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.