Hur man installerar en mottagare Hitch

En mottagare hitch fäster på baksidan av bilar, lastbilar eller stadsjeepar och låter bilen för att säkert dra ljus till tunga släpvagnar. Från liten last att fullastade stora släp, hjälper en dragkrok göra fordonet starkare och fördelar vikten jämnare till fordonet. De flesta fordon bör inte dra dessa typer av gods utan att använda en dragkrok fäst vid ramen, eftersom den bakre stötfångaren är inte stark nog att bära dessa laster. Saker du behöver
Receiver Hitch
Drill
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

Parkera trucken eller SUV på en plan yta. Du måste ligga på rygg för att komma till anläggningen området under fordonet, så använd en mekaniker ranka eller placera en bräda ner för att bli mer bekväm.
2

Montera dragkrok ramen genom att skjuta de två metallbitar tillsammans. Skjut ett stycke inuti den andra och skruva ihop dem med hjälp av de befintliga hålen.
3

Placera den monterade skumt upp mot ramen under bilen och se till att det finns hål i ramen för att motsvara med hål i hitch ramen. Om det finns ingen, använd borr för att göra hål i samma storlek som hålen i skumt ram.
4

Håll skumt ramen mot fordonets ram och bultar plats i alla hålen. Dra åt muttrarna på ändarna av bultarna för att fästa skumt.
5

Skjut bollen mottagaren i den öppna änden av skumt som är synlig bakifrån av fordonet. Placera metallen låsande stift genom det lilla hålet på sidan så att bollen mottagaren inte kan dras ut ur skumt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83256.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.