Hur man gör en automattvätt Snabbare

För varje gör-det-själv uppgradera ett installationer bilägaren, kommer lite stolthet från att ha välskötta prestanda utrustning och extra hästkrafter. Prestationerna efter en uppgradering jobbet är klart på en automatisk bil kan vara imponerande. Med nya uppgraderingar till luftintag, avgassystemet, dator och sändning, kan ett lager fordon uppnå samma nivå av prestanda som konkurrerande racerbilar som körs i en semipro-klass händelsen. Följ denna ordning installation att få bästa resultat från en automattvätt när du gör performance för att göra det gå snabbare. Saker du behöver
Sportluftfilter kitHigh-flöde katalytisk convertersComputer program upgradeShift kitUtility knifeScrewdriverCrescent wrenchRatchetSocketsReciprocating sawTransmission vätska
Visa fler instruktioner
1

bort lådan stock luften och filtrera genom en skruvmejsel, en skiftnyckel och en mattkniv. Ta bort röret ansluter luftlådan till förgreningsröret för luftintag. Skär gummi armbågen bort från intaget hylsan om den inte kommer att lossna lätt. Unbolt luften låda från dess monteringsfäste och kassera hela rutan lager luft och rör. Installera en ny tub luftintag och högt flöde luftfilter som kommer att driva sval, tät luft i intaget för mer makt. Fäst den nya luftintag och filter till en befintlig ankarpunkt med fästena som medföljer satsen.
2

Hissa upp bilen tillräckligt högt för att komma till katalysatorer i avgaserna slangen av fordonet. Beläget nära eller under passagerarutrymmet, omvandlarna ser ut som mini halsdukar i en dålig plats. Markera avgasrören 3 till 4 inches bort från inloppet och utloppet av omvandlaren och skär omvandlaren ut med en tigersåg. Mät den nya high-flow katalysatorer i längd för att vara säker på att du skär tillräckligt, men inte för mycket, avgasrör ut med den gamla omvandlaren. Skjut omvandlaren på plats och säkra med avgas klämmor gjorda för att dra åt överlappande rör ihop.
3

Anslut elektroniska prestanda programmerare i bilens dator adapter (samma adapter som används för att diagnostisera motorproblem) . Lager datorprogram för elektroniskt drivna bilmodeller inkluderar high-end programmering som kommer innanför automatisk växellåda modeller direkt från tillverkaren. Svara på ja eller nej frågor från prestanda programmerare att installera uppgraderingen. Ett nytt prestationsbaserat program kommer att producera mer makt och kan göra en automatisk bil att gå snabbare genom att förändra hur motorn svarar på de olika sensorer som håller motorn igång som avsett.
4

Även den mest väl- utformade fordon kan sakna en prestanda kit transmissionsväxlingsstyrsektion som berättar att fordonet hur man prestera bättre. Ingenjörer från fabriken leta efter den mest effektiva användningen av bildelar som passar inom ramen för pålitliga transporter. Släpp överföringen pannan och ta bort spjällhuset som sitter precis under den. Transmissionsolja filter och packning bör bytas innan säkra pannan igen. Fullborda övergången kit genom att ersätta de kulventiler som gör överföringen skifta mer aggressivt, stäng allt tillbaka upp och fyll växellådan med vätska medan bilen är igång.
5

När bilen stått startas, kontrollera alla anslutningar och fästen under vätskeersättning del av detta projekt. Med bilen varm, efterdra alla bultar och muttrar du lossade i det här projektet. Integriteten av dessa anslutningar kommer att vara nyckeln i tillförlitligheten i varje del. Avgassystemet sammanhang bör intag slangar och transmission bultar pan alla dras åt med rätt moment gränser och förberedda för de förväntade körförhållanden när uppgraderingen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83004.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.